Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előző kép az gyászosabb képet mutatott, legalábbis én gyásznak láttam.
Ez a kép már normális.Azt mondják okosok, hogy:
húzd be a hátsó féket, feszítsd meg a láncot a pedállal, és ha a lánc 3mm-nél többet mozog az első tányéron, akkor cserés.
De a legjobb megoldás tényleg a nyúlásmérő, ha jól csinálod három láncot kiszolgál egy koszorú... állítólagmod:
(#25199) Zola007:
Cápafogasodik kicsit, ja. -
Zola007
veterán
Fogaskoszorú szerintem nem nagyon futott 1000-nél többet, akkor látnád a váltás okozta marásokat is a fogaskerekek oldalán
hajtóműved kopottabb egyébként
Szerintem fogsort és láncot cseréltek legutóbbPatentszemet mindenképpen vegyél olyat ami a láncodhoz való
Shimano láncokat bontogattam eddig kizárólag, össze is raktam, nem volt gond vele.
Pótcsapot szintén árulnak hozzá, a gyár elvileg minden bontáshoz újat ír elő57 pár korrekt méretnek tűnik, tényleg meg kellene nézned azzal a módszerrel, amit írtam, hogy 1 pár átfedés legyen
Ha jó a mérésed, akkor most vagy 0,8% nyúlásnál, ezt a láncnyúlásmérő már megbízhatóan mutatja, 0,75-s tuti beleesik, szóval kérj / vegyél egyet mindenképpen.
Lánc az cserés lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest