- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Ami 99% és nagyon sokaknak bevált innen, akiket tudok azok 4-5 ember innen és nem volt rossz egyik sem.
Ez az az említett lámpa.
Van még updated version is ami mutatja a gomb mennyi van hátra még az akkuból illetve az akkupakk tetején akkufeszt lehet nézni ami szvsz csak felvágásnak tettek oda.
Értelme 0. Bringázás közben nem azt fogod nézni hanem a gombot, töltéskor meg azt, hogy a töltő zöldre váltott. Tehát még egy hibaforrás sajnos.
Van még ez amit én vettem, de ebben meg P7 led van...
hatásfoka nem olyan jó mint a XM-L-nek, kb. 100-150 lumen különbség illetve más szögben sugároz sokkal szórtabban ami jó.A választás a Tied, senkinek mostantól nem fogok ajánlgatni semmit se mert látod, 4/1 lámpa működött csak megfelelően...
Tehát mindenki csak saját felelősségre rendeljen DX-ről bármit is!
Benne van a pakliban, hogy bármi elromolhat és ami el tud romlani az el is romlik.Ha találsz innen, vagy aprón használt Magicshine lámpát akkor az is egy nagyon jó alternatíva mert azok be vannak 'járatva'.
Csak MJ-816-ot ne vegyél mert egy oldalon írták 33%-a rossz volt amit vett...
Beletört a tartó (túl nehéz a lámpa) csavarja, kapcsoló nem működik, töltő felrobban meg ilyen érdekes hibajelenségek.
Javaslom próbálj egy használtat kifogni mint ahogy én is eladogattam a lámpáimat használtan mert azok jók és be vannak 'járatva'.
De eBay ismét kiesett, ne eBay és ne valami külföldi oldalról.Szerk.:
Remélem DX legalább fizeti a ledet ingyen elküldi ha már ekkora bénák, hogy wrong leddel küldék..
15 USD a led..
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest