Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
eddie1978 #40504 üzenetére
Tomi leírta a lényeget. Annyiban egészítem ki, hogy nem nézek tévét, nem játszok órákat számítógéppel. A magyar átlag napi 4 óra 20 percet tévézik! Szóval van szabadidőm, amit hasznosan töltök el: aktív testmozgással, és a számomra fontos emberek társaságában! Még gyerekeim is vannak, akik szintén sokat sportolnak
Átlag napi 2 órát töltök testmozgással. De ez is főleg közlekedés, bár mehetnék autóval is. A távolsági, helyközi tömegközlekedésnél gyorsabb vagyok bicajon. De gyakran futva közlekedek, ha csak 10 km-re kell elugranom vmi apróságértA ház körüli munka (pl. favágás) meg egyben a kondizás.
Sokan már 40 évesen egészségügyileg roncsok. Mi legalább odafigyelünk az egészségünkre, erőnlétünkre, és még jól is érezzük magunkat! "A rendszeres sportolástól valószínűleg nem fogunk tovább élni, de egészségesebben fogunk meghalni."
Az egysebis bicaj nekem nem jön be. Már 20 éve a Camping bicajom is 2 sebis agyváltós volt, mert sebváltó kell a Zalai dombságban. Nyáron és télen is más áttételeket kell használni. De használjon mindenki olyat, ami neki megfelel!
Sportorvos passz. Én évente szív-érrendszeri szűrésre jártam. Annál több nem kell szerintem.
191 cm-hez 88 kg nekem még soványnak is tűnikPersze csak akkor az igazi, ha tényleg nincs hozzá pocak. Egy kis aerob mozgás kell, meg fekvőtámasz, húzódzkodás. Ennyitől már nyugodtan lehet menőzni a strandon!
-
válasz
eddie1978 #40504 üzenetére
A téli tekerésnél legfőképpen az a megoldás, hogy visszaveszel az intenzitásból! Ergó nem izzadsz annyira. Persze csak ha közlekedésre használod a bringát. Nálam ez kb. 115-ös átlagpulzust jelent. 125 felett meg szétizzadom a 3 réteget ami rajtam van. De ha edzeni akarsz akkor tök mindegy hogyan öltözöl mert így is úgy is megizzadsz, de inkább legyen rajtad több réteg! A lényeg hogy le legyél szigetelve mindenhol. A nyakadnál, és a kabát ujjánál se tudjon bemenni a hideg levegő! Ami meg a legfontosabb, hogy ha lehet akkor ne állj meg! A kerekeidbe a külső belső közé tegyél kevlárszalagot, mert nekem ez úgy fest hogy teljesen megoldotta a defekt gondjaimat. Esetleg a slim folyadék is megoldás lehet.
Novemberben egy 4-5 fokos 80 km-es tekerésem után kaptam a lakástól 4 km-re egy durva defektet amit nem lehetett megcsinálni, mert szétvágta egy üvegcserép a külsőmet és amíg vártam a mentést ami kb. 20 perc volt frankón kezdtem kihűlni és mozognom kellett, mert komoly gond lett volna.
Tavasztól-őszig rengeteget tudtam tekerni, mert sokszor igen kevés volt a munkám. De ezt főleg azért tudtam megoldani mert gyerek még nincs. Ha lenne akkor max. 2-3órát tudnék én is csak tekerentyűzni. De így volt olyan, hogy 8-10 órát mentem egyben hétköznap. Kicsit hiányzik is, de a tél a túlélésről és az edzettség fenntartásáról szól nálam.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Tippmix
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest