Aktív témák
-
CyB0RG
csendes tag
válasz
Bikeman #17828 üzenetére
Bikeman: Köszi, azért nem adom fel.
Még le kell mérnem hogy pontosan mennyi a méret. Csak ehhez ki kell kapni a villát, az meg max hétvégén lehetséges. Napközben meló, de jövő héten már nem erőltetném ezt a kikopott villát, mert érdekes hangok kezdenek jönni belőle... Az meg szívás lenne, ha egy 20 km/h-s tempónál letérdelne az bringa...
sbiii: Annyira nem vészes az áttérés, bár tény hogy pár km kell mire megszokod a nagyobb (28-as) kerekeket, mert kicsit máshogy fordul lassú tempónál. De én ~400 km alatt már teljesen megszoktam, teljesen irreleváns hogy a régi 26-ossal vagy az új 28-assal tekerek. (Persze ég és föld a különbség, de itt a megszokás a kérdés.)
Jorus: Mi B.akarattyától/ig mentünk egy fél kört, Tihanynál átkompozva. Nem a táv volt a lényeg, hanem a kellemes időtöltés. Viszont pont ősszel mentünk, gondoltuk útközben kajálunk a parton... Aham, minden (szó szerint) zárva volt!
Úgyhogy a fél kör is bőven elég volt 2 szendó és 1 cerbona szelet támogatásával. A végén igencsak elfogyott a kraft.
fidig: Szép bicó, pont az enyém kistestvére.
Nekem egy Exquisite dsc van és ez a fehér szín nagyon bejövős! Jó választás lesz, de valami brutál lakatot(kat) is vegyél hozzá mert vonzza a tekinteteket/kezeket...
Aktív témák
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Stellar Blade
- Horgász topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AliExpress tapasztalatok
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest