-
PROHARDVER!
KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alabástrom #595 üzenetére
Szia! Kb 1M az értéke, inkább maradnék az eredeti kerékszett mellett, szét kell szedni az agyat, kitisztítod és vékonyan mehet bele a DT zsír.
-
-
andrisbandi
őstag
Kérek szépen egy beárazást a kis vasamra!
CUBE Stereo 140 HPC SL 27.5
https://archiv.cube.eu/hu/2021/454200Nagyítható képgaléria;
https://bit.ly/44B3kpr2022 januári vásárlás, a váz garis 2025-ig.
Nekem 1.3m + 400e Ft-ba van kb.
Most olcsóbban árulják; 2.800 EUR ~ 1.1m Ft majdnem szállítással.Műszakilag OK, szépen működik. Kb 2.000 km-t mentem vele, második bringa.
A főcsapágyat kellett cserélni szinte új korában, nem volt menetrögzítőzve, így koszos lett.
Nálunk a Cube szervízben csinálták, de elbénázták, 5 pici helyen leverték a festéket az üléscsövön, a középcsapágynál. Nem annyira látszik, nem feltűnő, de mégiscsak esztétikai hiba gondolom. Odahajolva látszik, fényképezni nem nagyon sikerült. Autós hibajavítóval lezártam a sérüléseket, ezüst színű, elmegy.A láncvillák belső felén van még egy kis kopás, inkább csak az egyiken (asszimetrikus a váz) defektnél kicsit ledörzsölődött az aluról a festék. Ezt is hibajavítóztam, de nem látszik a gumitól. A gyári 2.4" sárférőhelyes helyett 2.6" van benne. Csak száraz időben használom.
Újszerű, nagyon szép gép.
Karbon a váza, alu hátsó háromszöggel.Pár alaktrészt fejlesztettem még újonan.
Fék, sor, bash guard.A hozzá adott kerékszett is még megvan tárcsákkal elcsomagolva. De azt külön adnám el, 230e forintos kb akciósan. Remélem 150e körül elmegy.
Építettem nálunk egy nagyon jó kerékszettet (dupla ár volt kb), azzal volt használva.
RACE FACE ARC 35 rim, DT Swiss 350 15x100, DT CHAMPION 2.0 mm küllőkkel,
- az eladás miatt a hydra agyat lecseréltem egy olcsó ARC MT009 12x148-ra .(Megvan még az I9 is, félárban hozzá lehet pluszolni. 100e Ft)Részletek;
VÁZ HPC Carbon, Aluminum Triangle, Boost 148
MÉRET 27.5: M
VILLA RockShox Pike Ultimate RC2 150mm
RUGÓSTAG RockShox Deluxe Select+, 185x52.5mm, Rebound Adjust, Lockout
FÉKEKShimano XT-=cserélve=- SRAM G2 Ultimate Carbon (+380+84= 464 EUR), 180/180 SRAM Centerline X Titanium Bolts - 6-hole
HÁTSÓ VÁLTÓ Shimano XT, 12-Speed
VÁLTÓKAROK Shimano XT
HAJTÓMŰ Praxis Girder Carbon
LÁNCTERELŐMRP-=cserélve=- ABSOLUTE BLACK Chainguard (106 EUR)
FOGASKOSZORÚShimano SLX-=cserélve=- Garbaruk Microspline 10-52T (+219 EUR)
LÁNC Shimano CN-M6100
KERÉKSZETTNewmen Evolution SL A.30-=cserélve=- RACE FACE ARC 35 rim, DT Swiss 350 15x100, ARC 12x148, DT CHAMPION 2.0 mm
ELSŐ GUMISchwalbe Nobby Nic-=cserélve=- VITTORIA Mezcal 27,5 x 2,6 (+80 EUR)
HÁTSÓ GUMISchwalbe Nobby Nic-=cserélve=- VITTORIA Mezcal 27,5 x 2,6
STUCNI Race Face Turbine R 35
KORMÁNY Race Face Turbine R 35, 780mm
NYEREGCSŐ CUBE Dropper Post, 150mm
NYEREG Natural Fit Nuance Lite
SÚLY 12,9 kg
Pedál Stamp 7 Pedals Large (+128 EUR)
. -
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #596 üzenetére
...nem müködött...
akkor így:
[link]ja, a pedál egy Crankbrothers Mallet Enduro, alapvetöen nem tervezem vele adni, de ha valaki nagyon szeretné...
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #595 üzenetére
Huh, kissé macerás ez a képfeltöltösdi így, azért remélem müködik:
A villarúdon a karcolásról nem sikerült látható képet csinálnom. Alu váz, vannak rajta kisebb karcolások és ütödések, de semmi komoly. Az a Shimano silent hub szária van rajta, ami kevés zsírt kapott a gyártásnál, ezért recsegett-ropogott. Meg lett zsírozva utólag, de valszleg túl sok zsír ment bele, most néha nem kerreg szabadonfutásnál. De hibátlan.
Ha ez a néha hangtalan hub nagyon rontaná a vásárlói kedvet, akkor van egy OEM Roval Traverse kerékszettem valami belépökategóriás Shimano aggyal, némi ütödéssel-karcolással, és valamelyest kopott 12x-es SLX kazettával. Érdemesebb lenne azzal eladni a bicajt?
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
mennyiért reális eladni:
Giant Trance 29' 1 GE (Global Edition) 2020 L-es méret, "szivárványfekete"
Fox 34 Performance 130mm
Fox Float DPS Performance 115mm
Shimano XT 1x12 váltómü és váltókar, Shimano XT hajtókar, 10-51-es SLX Kazetta
Shimano XT fék (4 dugattyús) és fékkar
Giant XCT 29” felnik Shimano SLX agyakkal
Giant Contact Switch dropperkb 800km-t futott, ápolt, karbantartott, legutóbbi villa- és csillapító szervíz 2022 nyarán, azóta kb20-30 órát mozgott.
Villarúd felsö részén van egy apró karc, de a tömítést nem bántja, és igazán nem is megy be olyan mélyen a rúd szinte soha.Köszi!
-
-
válasz
Runner_fxr #591 üzenetére
köszi!
-
Pokolika
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget ár belövésében!Elbizonytalanodtam akkora szórást látok!
Hálás köszönetem aki szán rám egy kis időt!
Gt Sanction!
S-M méret
Fox Shox Float RP23
FOX RACING SHOX 36 FLOAT 160 RLC FIT
RockShox Reverb
Kerék full: DT Swiss E2000 Wheelset 32H 26"
Hajtás: Sram X9
Sram GXP
Fék full: Formula theOne
E. Váltó: Shimano Deore XT, 2x10
H. Váltó: Shimano XTR Shadow RD+
V. Kar: Shimano Deore XT, Rapid Fire
Kormány: Funn Fatboy AL7050-T73
Easton Havoc, 50mm
Cane Creek Angleset EC44xEC49 -
-
sziasztok,
eladó a nagyfiam kinőtt s-es rockrider st50ese, mennyit érhet? kb. 500km-t tett meg, a nyáron már nem volt használva, ezért egy szervíz, és egy belsőcsere ráfér.
2021 márciusi vásárlás. felszereltség: [link]
+ hajtogatós lakat két kulccsal
+ hátsó sztenderteló nem volt szervízelve.
képek:
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Kicsit off, de abban szeretném a hozzáértő segítségetek, hogy van már összeszedett néhány MTB típusom árakkal, hogy ezek közül melyiket vennétek. Minden kerékpár új és a külső, szíb, ilyesmi nem döntő szempont. "Hétvégi" kerékpár lesz, gyerekkel tekerős, földúton, erdőben kirándulós. Tartósság azért szempont, nem tervezek többet biciklit venni az életben.
KTM L Sport 275e Ft.
Scott Aspect 950 240e Ft.
Kross Level 1.0 225e Ft.
Kross Level 2.0 242e Ft.
Kellys Spider 70 224e Ft.
Kellys Spider 50 206e Ft.
Kellys Spider 30 185e Ft.Remélem maradhat picit, privátban is köszönöm a segítséget.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Runner_fxr #587 üzenetére
Igen, akkor még azt hittem megtartom. Más se mondott többet rá szóval elfogadom. Nem mai csirke az biztos
thx
-
-
Bennyboy
őstag
válasz
Runner_fxr #585 üzenetére
Köszi a választ, közben sikerült kiderítsem pontosabban az alkatrészeket. Én is tudom, h nagyon bezuhant a bringapiac de csak a hátsó fékre és felnire költöttem 50k-t egy hete. Sajna akkor még nem tudatosult bennem, h váltanom kell és így jobban fáj ez a 120k-s eladási ár de ez van. Köszi még1x
-
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok. Típus váltás miatt kérem beárazni a bringámat. Ha valamit nem pontosan írnék akkor próbálom pótolni de nem nagyon értek a bringákhoz. Dh, freeride-ra volt használva sok éve. Azóta csak városba de nagyon nem odavaló, ezért is cserélném.
Váz: ha jól tudom 2004-es és S-es méretű Magellan Polar-x (zöld) sosem volt törve, hegesztve stb. Kopások vannak rajta.
Villa: 2002 RockShox Psylo XC (kisebb kopások vannak rajta de nem folyik recseg stb.) Pár éve volt olajcsere benne.
Első fék: shimano deore olaj tárcsa (hibátlan)
Hátsó fék: új shimano olaj tárcsa
Kormány: Torque Bar (kis bevágás van rajta)
Stucni: Bike+
Stucni alatt van egy satori heads up4 "magasító"
Kormánycsapágy: FSA
Nyeregcső: Bike+
Nyereg WTB
Váltó: Shimano Sora
Hajtókar: Truvativ Hussefelt
Első kerék: Alexrms dm24
Hátsó kerék: Alloy valami
A kormányt kivéve minden alkatrésznél első tulaj vagyok.
A gumik újak rajta még a tüskék is látszanak. Most volt szerelőnél és hibátlan.
Ha bármit pontosítanom kéne, kérlek szóljatok és utánanézek.
Előre is köszönöm
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #582 üzenetére
-
-
emiki6
veterán
Szép napot!
Staiger Utah 2009, full XT trekking, megkímélt állapot. [Face hirdetés]
150k? -
Eiki
tag
Sziasztok, az alábbi kerékpár beárazásában szeretnék segítséget kérni: [link]
Csepel Highway, talán ha 200-300km van benne. Valahol 6-7 év közötti, utóbbi 3 évet egy garázsban töltötte. Semmi érdemi infót nem tudok róla, csak ami a képeken látszik. Abszolút járóképes, nem látok rajta rozsdát. Helyileg egyébként Szadán van.
-
válasz
FireKeeper #572 üzenetére
Szia!
Úgy 90K- környéke. Amennyiben nincs szétütve a felni és a csapágyak is rendben vannak. -
-
BitRider
senior tag
válasz
koxminator #574 üzenetére
Erre is pontosan ivana válasza passzol.
A kohószökevény "össztelós" 3 sörös + a boltba járós 10 ezer forintos.
-
koxminator
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi két saját kerékpár beárazásában kérnék segítséget, gondolkodunk az eladásukon, ha lehet még érte jó árat kapni. Háttérinfó: szüleim vették kb. 20 éve egy Schwinn Csepelnél dolgozó embertől. Mindkét kerékpár néhányszor volt csak használva, talán látszik is a képeken.
Első kerékpár:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Második kerékpár:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Előre is köszönöm!
-
BitRider
senior tag
Helló! Ez a hirdetés (Canyon CP16 cockpit) 40 ezerért szerintetek rendben van? ebay-en meg pár egyéb helyen 50 ezrekért akad.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
petyametyo #571 üzenetére
Sziasztok
nahát nem is tudtam hogy van ilyen topik is
beárazást kérnék az alábbi fűzött kerékszettre:Novatec D791SB-CL első agy (100x12 átütő, centerlock)
Novatec D792SB-CL hátsó agy (142x12 átütő, centerlock, Anti Bite Guard shimano 11s rotor)
első-hátsó 28 küllös, DT Competition 2-1.8-2 küllők, DT 12mm réz küllőanyák
2-cross elöl-hátul
DT G540db alu felnifelütés mentes, de a felnin a matrica egy-két helyen sérült.
-
válasz
petyametyo #566 üzenetére
Az első kettő ócska tescos fully, max. 5000Ft, néhány sör kohóba való. Az utolsó valami low end monti, de az boltba járni elmegy 10-15 ezer.
-
petyametyo
aktív tag
Lenne még kettö ,késöbb feltöltöm azt is
-
Mordmarka
csendes tag
Sziasztok!
2017-es Kross Evado 2.0 biciklim beárazásában szeretnék segítséget kérni.
Váz: alumínium performance
Villa: SR Suntour M3010 (skok50mm)
Első váltó: Shimano Tourney FD-TZ710
Hátsó váltó: Shimano Acera RD-M360 7 speed
Fogaskoszorú: Shimano Tourney MF-TZ21, 14 - 28 teeth
Fék: V-fék
Kerék: Kross Active Components aluminium
Első agy: SF A202
Hátsó agy: SF A203
Nyeregcső: Kross Active Components
Külső gumi: Continental RIDE Tour 42-622 (tavaly nyáron vásárolt)
Teljes spec itt.Évente szervizeltetve volt, de sajnos a hajtás már elkopott. Menet közben nem észrevehető (nem ugrál vagy kattog), de a szerelőnél azt mondták, hogy már csereérett.
Köszi!
-
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Hozzátok, szakértőkhöz fordulnék. Mi a véleményetek a lentebb található kerékpárról? Megér 85 ezer forintot? Nemrég költöztünk be új házunkba, de jelenleg garázs, kerítés és tároló hiányában nem vennék drágább bicajt. Munkába járnék(2 km), kisebb kirándulás lenne a cél.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Köszönöm!
-
Black Smile
csendes tag
válasz
Runner_fxr #557 üzenetére
Szia, köszönöm szépen
!
-
válasz
Black Smile #556 üzenetére
Szia! 300K
-
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
erre a bringára szeretnék kérni egy kb. árat.
2016-os Trek Superfly 6, 1x11 XT / SLX felszereltség.
Sunringlé Charger Expert 29-es kerekek. Schwalbe Racing Ralph 2.35 gumik (tubeless). A gumik lassan csereérettek.
Alu váz, Manitou Marvel Pro villa (nem boost-os).
SLX M7000 hidraulikus fékek, SLX hajtókar és váltókar.
Shimano XT hátsó váltó és XT sor (11-46), lánc CN-LG500
Lánctányér: a2z mcr-32t-nw
Selle Royal nyereg.
A sor és a lánc gyakorlatilag új, kb. 30 km van bennük.
Szervizben átnézve, jó állapotban van, de használati nyomok vannak.
Képek:
[kép] [kép] [kép] [kép]Köszönöm!
-
morbi04
csendes tag
válasz
Runner_fxr #553 üzenetére
Köszi
-
-
-
k.joco899
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez mennyit érhet?
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Amit tudok róla:
Váz: Magellan Serpens 18"
Váltó: Hátsó: Shimano altus, első: Shimano tourney
Első fék: Shimano BR-M422
Hátsó fék: Avid BB5 hozzá adott 160as tárcsával
Hajtókar: Shimano tourney
Fogaskoszorű: Sram PG-730 ha jól emlékszemKöszi előre is.
-
morbi04
csendes tag
Sziasztok,
Beárazásban szeretnék segítséget kérni:
Váz: GT Chucker 3.0
Villa: SR Suntour XCT ; Aluminium
Váltók típusa:
Első: Shimano Deore XT - 3x seb.
Hátsó: Shimano Acera - 9x seb.
Fék: Mechanikus tárcsa
Első: Shimano Tourney TX
Hátsó: Shimano Tourney TX
Tárcsák: Shimano SM-RT56-S ; 160mm
Kerékszett: Gyorskioldós ; Agy: Joytech ; Felnik: duplafalú, alumínium
Gumik: Kenda K-RAD 2.30 ; 26x2.30
Hajtómű: Csepel
Pedál: Aluminium (Márkát nemtudom)
Stucni: Csepel
Nyeregcső: Csepel
Nyereg: Monte Grappa - One ShotKöszönöm!
-
-
-
deny330
senior tag
Sziasztok!
Ez a komplett kerék mennyit érhet?
Első kerék: WTB Asym I35 TCS 27.5 felni, Novatech 15x100-as agy (több infót nem találtam róla). Mechanikailag jó állapotúak, a felnin azért található használatból eredő esztétikai hiba, de felütve vagy ilyesmi nem volt. -
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Az alábbi bringára szeretnék kérni egy árazást.
- Specialized 2012 Tarmac Apex Mid-Compact
- Karbon váz, karbon villa. 54-es méret.
- Sram Apex váltás, fékek, váltókarok, hajtás.
- Specialized Roval Rapide AL 35 kerékszett (ebben nem vagyok biztos, netes keresés után erre jutottam) + Pirelli P Zero Velo 25mm gumik (800km lehet benne).
- Szép állapotban, a héten megy generálra. Ami kell, az ki lesz cserélve és be lesz állítva. Bár apróbb kávéfolt van vázon, egy olasz úriember volt az előző tulaj.
- BP-i átvétel.
- Bővebb gyári infó itt.Köszi előre is.
-
válasz
Dr.FantastiK #545 üzenetére
Sajnos ez nem csak bringák terén releváns.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Tothgera30 #541 üzenetére
a Webshop-ba csak egy hatso valtot adnak ennyiert !!
Nemkicsit elkurvult a Vilag !! -
deny330
senior tag
válasz
Runner_fxr #543 üzenetére
A szervizen én is elgondolkoztam, nem szeretek láthatatlanban eladni alkatrészt, de ilyenkor az a baj, hogy szabadulni akar az ember tőle, nem foglalkozni vele. Hát meglátom, a hátsó tagomat úgyis el kell küldjem szimering cserére valószínűleg, lehet akkor utazik vele a villa is.
Köszönöm! -
Azért ez már nem mai cucc, 2015-16 környékén került piacra, Charger 1-es csillapítással. Nem rossz villa ez, de régi. Illetve eladás előtt azt azért nem ártana tudni, hogy mi van belül. Gondolok itt esetleges kopásokra, sérülésekre, ami kívülről nem látszik. Szóval talán szerencsésebb lenne egy szerviz után eladásra kínálni. Árát illetően ha minden okés vele, hibátlan kívül, belül, 120-130k magassága. Persze ettől lehet kicsit magasabb áron kínálni, hogy legyen miből alkudozni, de a tényleges értéke szerintem ennyi.
-
válasz
Tothgera30 #541 üzenetére
+1 sajnos ez noi, amugy ezek megbizhatoak szoval hasznalni jo lehet. Ferfi verzioja olyan 70-80 siman lenne. Az 531 jofele csoszett.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Örököltem egy országúti kerékpárt nagyszüleimtől de én sajnos nem tudom kihasználni, így szeretném eladni. Én nem értek hozzá, ők nagy bringásak voltak, úgy tudom sokat költöttek a biciklikre. Ha minden igaz titán ötvözet, legalábbis ez lett mondva, de igyekeztem képet csinálni mindenről. Nem volt sokat használva csak egy jo ideje tárolóban állt. Nyereghez kell új csavar de egyébként jó állapotban van.
Tudtok segíteni mennyiért lenne reális eladni? Vagy hogy egyáltalában "mit tud" ez a bicikli?
Előre is köszönöm! -
-
varsam
őstag
Sziasztok,
segítsetek kérlek, mennyit érhet kb:
Cube Analog - 2020
Gyári link
29-es kerék, L-19" méret. Gyári felszereltségen kívül kapott egy belső elvezetésű RFR droppert és egy RS Recon levegős telót.Teljes speckó:
FRAME Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready
FORK RockShox Recon Solo Air, 100mm, Remote Lockout (2022.12. havi friss szervíz Boostworx-nél)
BRAKE SYSTEM Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (160/160) (új tárcsák+betétek)
REAR DERAILLEUR Sram SX Eagle™, 12-Speed
SHIFTERS Sram SX Eagle™ Trigger
CRANKSET Sram SX Eagle™ Powerspline, 32T, 175mm
CASSETTE Sram PG-1210 Eagle™, 11-50T
CHAIN Sram SX Eagle™
FRONT HUB Shimano HB-TX505, QR, Centerlock
REAR HUB Shimano FH-TX505, QR, Centerlock
RIMS CUBE SD20, 32H, Disc
TYRES Elől: Schwalbe Tough Tom 29x2.25, hátul Maxxis Rekon 3C MaxxSpeed, tubelessre szerelt
HANDLEBAR CUBE Rise Trail Bar, 680mm
SEAT POST RFR Dropper post 100mm, belső elvezetésű
-
MD25
csendes tag
válasz
Runner_fxr #535 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Megfontolom a tanácsot is, és lehet megpróbálkozom magam az értékesítéssel.
-
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a beárazás(ok) mellett. Segítségetek előre is köszi!
Mivel mindig is imádtam a bringákat, éltem első BMX-én túl soha nem adtam el semmit. :) Takarítottam, bötyköltem őket két használat között. Nem voltam soha nagy bajnok, de CC-zni, túrázni imádtam, akár hegynek fel. Idővel triatlonozni akartam, de nem lett belőle semmi.Most viszont családi okokból 4 bringát is el szeretnék adni, kislányom születésével semmi időm és a prioritások is változnak. Tudok esetleg olyan helyet - akár privátban ha reklámozni nem lehet - ahol a 4-et egybe megveszik és nekem nem kell "árulni"? (Akár kicsit áron alul, nyilván.)
Nagyjából árakra persze kíváncsi lennék, mivel 4 gép is van, csak linkeket tettem be, hogy ne legyen túl hosszú a poszt. Minden könyvtár alatt van leírás is. (txt file, azokat külön linkeltem)
Gepida Bandon 810, 56cm, 2013-as évjárat
[link - képgaléria1]
Leírás: [txt file leírás]
Kvázi 0km-es. Görgőn futott kb 2-300km-t, edzőgumikkal. Hátsó belső lyukas, vélhetően az edzőgumi visszacserénél sérülhetett... Van minőségi pótbelső, ha lenne időm, kicserélném, de...
Cube Aim black n blue, 22", 2013-as évjárat
[link - képgaléria2]
Hajtás relatíve kopott, hátsó váltókar nem tökéletes, nem minden alkalommal húzza a bowdent.
Apróbb sérülés van rajta 1-2, de azért összességében nincs rossz esztétikai állapotban.
Egy kisebb generál szervíz tuti ráférne, de mai napig jó érzés ráülni és menni vele egy kört.
Magellan Crux vázra épített egyedi bringa, 2000-es évekből.
[link - képgaléria3]
Elég sok tekintetben eltér mára az eredeti épített formájától, de teszi a dolgát, egyetlen hibája, hogy a hátsó váltókat időnként nem vált.
Egy nagyobb generál ráférne... A kerekek felemások, mert hajtás cserélve volt és a régi hátsóról több szervízben sem tudták leimádkozni a kazettát...
Mali Cobra 1996-ból, felújítva...
[link - képgaléria4]
Vagy ~10 éve felújítva, azóta nem is volt használva... Alapvetően van rajta 1-1 gyengébb alkatrész, de ha valaki lát benne fantáziát és felhúzza kicsit, azért nem egy rossz gép. Városba rohangálni volt elképzelés, szinterezve lett és sok alkatrész volt anno cserélve, de nem minden.Nagyon köszönöm a tanácsokat és iránymutató árazást!
Üdv
D -
Trolee
aktív tag
válasz
Tothgera30 #532 üzenetére
Köszönöm.
Bíztam benne hogy ennél azért többet ér, igaz nem mai csirke, de akkoriban nagyon-nagyon jó gép volt, főleg a váz, és nagyon keveset is gyártottak belőle. -
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Csak érdeklődéskép egyenlőre, szeretném tudni mit érhet 2009-es kiadású(nagyjából ennyi idős is) kb. 5000 km-t futott Wiliert Triestine Le Roi, Chrome színű full carbon outim, gyönyörű állapotban, kb. két lakkhibán kívül új állapotú.Teljes Ultegra 6650-es szettel
Mavic Ksyrium Elite 2008 kerék elöl- 2009 hátul
Continetal GP Force+Attack gumi kombó, ~2000 km.
Ritchey Wcs alu Stucni+kormány
ITM alu-carbon nyeregcső
Wellgo Kombi pedál
Selle SMP Well
Wilier Elite Carbon kukacstartó
Wilier szütyőNagyjából ennyi, kép egyenlőre csak 1 van.
Előre is köszi mindenkinek. -
Speedy007
őstag
oldal irányú mozgás esetén van ez talán a rugó miatt mert mivel spirál rugó lehet benne.Használat közben én nem éreztem semmi mert nincsen a súlyomra beállítva a rugó előfeszítése csak komolyabb padka,bukkanó stb. esetén éreztem a csillapítás addig míg megnem jött a csere merev nyeregcső
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Remélem nem baj, ha a hirdetésemet linkelem be, de érdekelne a véleményetek, hogy jól áraztam e be.
Előre is köszönöm a segítséget!
A bringa: [link] -
válasz
balintbaba #525 üzenetére
Szia!
Ez a pakk egyben szerintem olyan 70-90, de nagyon változó. Ilyet az vesz akinek pont ez kell valamiért... Ha teljes szett lenne fékel, akkor talán piac képesebb.
(#524) Speedy007 Bocs ezt nem láttam, nem sok. Ha kotyog akkor főleg nem. 26.6 nem gyakori méret. Szóval ilyen 2000Ft mondjuk.
-
balintbaba
tag
Shimano 105 alkatrészek r7000 szériából:
első váltó,sajnos a tetjén lévő kupak eltűnt, ezer forintos alkatrész
felnifékes váltókarok, a bal picit sérült
Tudnátok kérlek segíteni a beárazásban? Eladni szeretném, nem hirdetni.
-
-
Speedy007
őstag
Sziasztok vettem egy használt osztrák turis alu KTM-t ezek az alkatrészek voltak rajta működni működnek ki próbáltam ahogy nézegettem újonnan elég szép áruk van így használtan is értélet képviselhetnek kérdesem hogy ezt a pakkot egyben mennyiért tudnám eladni? Backlight B&M D-Toplight Plus - 80 mm, B&M Lumotec Oval Senso Halogen (igaz kapcsolót nem találtam rajta), AXA HR Traction (left) (igaz az enyém piros és nincsen rá írva az a power-s rész), SKS BLUEMELS KABELKANAL 28-AS TREKKING CAB MŰANYAG SÁRVÉDŐ SZETT és van ez az első sárvédő esetén nincsen meg a spoiler valamint karcok elő fordulnak rajta de azon kívül hiánytalan a szett. Előre is köszönöm a segítséget.
-
RedPirate82
újonc
Igen, köszi a választ!
Mindenképpen olaszra voksolok
-
válasz
RedPirate82 #518 üzenetére
Ezek szerintem jobb szettel (pl. tricolor 600) olyan 80-100 korul mennek jelenleg. De exage-el mar 50 korul is kapsz hasonlot. Nem tuznem ki a konkret markat, bar az ertheto, hogy olaszt szeretnel
-
RedPirate82
újonc
Üdvözletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy egy ilyen Bottechia kerékpár mennyibe kerülhet mostanság jó állapotban használtan?
50-53-as vázban lehet, hogy vennék ilyet, ha találnék.
[link] -
Szia!
Kicsit nehéz belőni, mert nagyon új gép annyi idős kevés van fent. Így elsőre azt mondanám, hogy 300-350 a reális. A mostani új 700k, de azon hidrós tárcsa van már... 400-ért már egész jó karbon cuccok vannak. A fulcrum racing 7 belépő kerék, nyilván jobb mint a gyári, de sokat nem számít 20-30 max. pluszban.
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Mennyi lenne ennek a reális ára?
Cube Attain SL 2018
Shimano 105 5800 teljes szett, 2x11, mechanikus felnifék.
Megkímélt, gyári állapotban, néhány mikrókarc, új Ultrasport gumik.
Érdekelne az ár gyári kerékkel és Fulcrum Racing 7 LG kerékszettel is. -
-
Szerintem ezt a kérdést inkább a Kerékpárosok, bringások ide! csoportban tedd fel.
Láncnyúlásból lehet következteti a sor állapotára. 0,75-ig érdemes engedi általában, 1.0-nál sor csere is valószínű. Hajtóműről érdemes keresni gyári fotókat, hogyan néznek ki a fogai újonnan, ha nem vagy biztos benne.
1 X 12-es rendszer esetében ajánlott lánccsere 0,6 körül. -
avl
senior tag
ha használt bringát veszek: egyik (nekem fontosabb) szempont a hajtásrendszer kopottságának állapota
hogyan lehet ennek állapotáról meggyözödni ?
vannak valahol jó leírások, söt: objektiv beméretezések, méretek ? (pl. ugye láncról lehet tudni, én tolómérövel mérem a sajátomat az országútin, de a cápaság felé vezetö útról [X típus ujkori mérete a fogtetö hossza ...mmm vs. tolerálható mondjuk ...mm, kidobandó ...mm alatt] ?, stb. )vagy csak "ránézés" ? pl. lánc emelkedik-e, mennyit, fogak kinézete,
-
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Erre a kerékpárra szeretnék kérni egy beárazást, hogy kb mennyit is ér!
Szín:Matt fekete / fehér
Villa ( első ) : Hidraulikus, Fixálható, 100mm-es úttal
Váltókar: Shimano ST-EF500
Első hajtás: Shimano TZ500
Hátsóhajtás: Shimano TZ500
Lánckeréksor: Shimano TZ500 7S / 14-28 menetes /
Fék: Trinx
Felni: Trinx duplafalú
Gumi: 27, 5"
Méret:16"Váltó kicsit pontatlan, minimálisan. Fék minimálisan szintén kopott,maga a fékbetét, nem a tárcsa!
Köszönöm!
-
válasz
aszterik #504 üzenetére
Szia!
pontatlan váltás az első váltó második fokozatában Valószínűleg nem csak ott, még ezeken az alacsony felbontású képeken is látszik, hogy a hajtás teljesen gatya. Cápafogas a hajtókar is. Szóval lánc, hajtókar, sor cserés alapból. Aztán ki tudja milyenek az agyak stb. A váltó nem feszít vissza rendesen. Ha jó lenne olyan 50-60-at mondanék, de így olyan 30k.
-
aszterik
újonc
Sziasztok! Az alábbi használt biciklire szeretnék beárazást kérni tőletek. Előre is köszönöm!
Altrix X2, gyártás éve: 2006
Gyártó: Neuzer
Váz: AL7005 alloy - alumíniumötvözet
Villa: alumíniumötvözet; SR Suntour
Váltók típusa: Shimano Acera 3x8
Fék: Logan, V-fék
Kerékszett: gyári (agyak: Altrix, gyorskioldós; felnik: Altrix Warrior, duplafalú, alumínium)
Gumik: Continental Contact C192, 28x1,25
Hajtómű: gyári, SR Suntour
Stucni: gyári, Altrix
Nyeregcső: gyári, Altrix
Kiegészítők: első lámpa (nem túl jó állapotban), hátsó villogó (Velotech), első-hátsó sárvédő (nem túl jó állapotban), csengő, csomagtartó, kitámasztó
Állapot: a bicikli festése itt-ott kopott + pontatlan váltás az első váltó második fokozatában. Fékpofák: hátsó fékpofa néhány hónappal ezelőtt cserélve; első fékpofa kopott
Lakhely: Budapest(L:/dl/upc/2022-10/23/1186513_tcidn4kopuivtnea_dscf3533.jpg)(L:/dl/upc/2022-10/23/1186513_qpbn7odn9qkxg3vx_dscf3534.jpg)(L:/dl/upc/2022-10/23/1186513_i42zcblfobdhkwth_dscf3536.jpg)[kép](/L)(/L)(/L)
Új hozzászólás Aktív témák
KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest