Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysman
csendes tag
Én is bekaptam a múltkor egy spyware-t. Letötlöttem valami Video ActivX Object nevű alkalmazást, ami aztán rendre security alert-teket vágott fel. Hiába próbáltam a registry-ből törlni, újra visszaírta magát. Természetesen a futó folyamatok közül sem tudtam kiölni.
Annak is volt valami DLL fájlja a System32-ben, amit lehetetlen volt eltávolítani.
A megoldásom: Knoppix Live CD, ami CD-ről boot-ol. Ezen keresztül a kérdéses fájlokat leírtottam a gépről, mivel képes látni a windows FAT32-es lemezeket. Ezután windows boot csökkentett módban, AVG antispyware futtatása, majd a maradék szemét kiírtása a registry-ből kézzel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest