Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazsi
csendes tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, a Spysweeper felfrissített változata rendbe tette a gépet, csökkentett módban felismerte a Spyfalcon-t is, és a Spyfalcon fakealert-et is és el is távolította.

Köszi a segítséget!
Mindenkinek ajánlani tudom a Spysweepert, mert kipróbáltam egy pár spyware programot ( Ad-aware, spybot, anti-spy.info, ewido ) , de a megoldás a Spysweeper volt! -
Nazsi
csendes tag
A barátomnak is ugyanaz a problémája, mint illusiON-nak és ez a file keresés és törlés nem jött be, csakúgy, mint a smitRem.exe-vel történő tisztítás, mivel a biztonsági riasztás újra elindul. Csak a format parancs segíthet? Már annyit kínlódtam vele, hogy annyi idő alatt már leformázhattam volna a wincherterét. Valóban csak ez lehet a tényleges megoldás?
HELP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest