Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de... : Én is próbálkoztam az aktívx vezérlők tiltásával, ha jól emlékszem alapból így áll fel ''ajánlott'' módban a progi, de akkor gondom volt több internet oldallal, ill. alkalmazással ami használta!
Vagy csak én látom rosszul? -
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem az origo szoftverbázisáról töltöttem le /free és rendszeresen frissíti magát/ a Spyware Terminator-t. Az ad-awere-vel közösen, szerintem elég jó védelmet nyút, ráadásul a terminátor folyamatosan fut és ''szigetetel''.
Tudom, hogy két azonos feladatot ellátó progi nem a legjobb 1 rendszeren, de nálam műxik.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android szakmai topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest