Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
abridabri #1050 üzenetére
Sziasztok!
Ez egy jó alternatív a kémprogramok ellen.Most ingyenesen letölthető és regisztráció nélkül használható tljes értékűen:[Letöltés]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
abridabri #1050 üzenetére
Akkor passz. 3 perc gyenge gépen is elég kéne hogy legyen. Gondolom újratelepítés nem segített. Nekem mindig az utolsó frissítési sor letöltése után kb 20 másodperc kell hogy magához térjen, de onnantól semmi gond. Mondjuk néha ha elindítom, akkor annak ellenére, hogy a TeaTimer folyamatosan megy, kell neki vagy egy perc, mire egyáltalán elindul a főprogi. de eddig mindig elindult, és mindig frissített is szépen.
Mondom, szerintem supportnál kérdezz rá. Írd le hogy kb mik a körülmények, programkörnyezet, más futó progik, gép paraméterei, és említsd meg hogy másik gépen jól megy. -
BlacKSouL
addikt
válasz
abridabri #1047 üzenetére
1.4, vagy az új 1.5 ?
A régi gyorsabb volt, az újnak kell pár másodperc, mire reagál dolgokra, különösen a frissítés után, illetve a program indításakor. Meg kell próbálni kivárni, hátha csak idő kell neki. Nálam egyébként az 1.5 is jól (a fenti lassulgatásokkal) működik eddig, tehát elképzelhető hogy nálad lehet probléma. Érdemes rákérdezni a support-tól, persze angolul. Nekem annakidején elég rövid időn belül elég kielégítő választ tudtak adni a TeaTimer-es problémámra.
Immunizálást meg tudja csinálni relatíve rövid idő alatt? Nem akadhat össze más irtóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest