- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem
[link] ; [link]
Elhiszem hogy be lehet kapni mindenféle vackot, miután mindig is az volt a tendencia, hogy a szemét egy lépéssel a szemétirtók előtt jár, de én furcsállom hogy ezt a fajta trójait(SpyAxe/SpyFalcon/SpyQuake/Spy...) állandóan beszívják az emberek, én meg akármerre mászkálok nem jön be semmi ilyen, mióta decemberben megszabadultam a SpyAxe-től. Ez két dolgot jelent, vagy nem figyel oda mindenki rendesen a védelem rendes beállítására, vagy ennyi a statisztikai aránya annak, hogy semmilyen program nem tévedhetetlen. Én inkább az előbbire gyanakszom. -
BlacKSouL
addikt
Remek, újabb SpyAxe/SpyFalcon/SpySheriff...klón.
Bocs, de már csak a linkeket dobom fel hozzá, december óta is már sokan szívtak vele, de ezekszerint mindig változik, és valakinél mindig van egy-egy luk amin besurran a mocsadékja. Szóval:
[link] ; [link] és nálam is : [link] megoldás lehet : [link] és : [link]
Nagyjából..De ha valami nem stimmel szólj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest