Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lehet, mondom, nekem annakidején leszedte. Mást nem tudok mondani, kérem kapcsojjaki...
A kémprogiirtók elvileg úgy vannak megcsinálva, hogy direkte trójaikat is figyelnek(jó esetben irtanak) hát tán ez is a dógukpölö nézd meg a Spybot adatbázis-frissítések leírását, abban megvan miket raktak bele újonnan, és az archív update-ek között valahol meg lesz a Zlob is. Namost a Sweepernek ez már december közepén benne volt a definíciós listában. Ez is tény. Nekem leszedte, ez is. Sok mindent meg annakidején kézzel radíroztam le, ez meg mégegy. Szóval elvileg a trójaikat meglátják a víruskeresők és a kémprogisok is, jó esetben mindkettő irtani is tudná.
De egyébként : [link] azóta sokminden nem aktuális a szövegből, azazhogy pár dolgot másképp csinálnék, de azokhoz is ott van a hsz-ban a link az előzményekre a láma-korszakomból. A hsz-ban a kiemeltek az Ezek voltak fenn címszó alattiakat mind a Sweeper szedte le. Nem mondom hogy mindenre jó, pl. hátfájásra jobb a kenőcs, de eddig szinte mindenkinek segített.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest