Új hozzászólás Aktív témák

• btprg

senior tag

válasz Rayyy #10 üzenetére

Én ezzel nem értek egyet. A szoftvernek, akármennyire is próbálják nyomatni ezt az agilis "sosincs kész, állandóan dolgozunk rajta" dumát, azért vannak stabil release-ei, fő verziói, mert az egy olyan vállalható állapot, ami működik. Hadd döntsem már el, hogy engem érdekel-e hogy hova fejlesztgetik tovább vagy nem.

Ha én ugyanolyan dokumentumokat akarok csinálni mint 10 éve, amihez jó az akkori Office, akkor boldog vagyok és dolgozok benne mert akkor megvettem, nem húznak le havonta miatta. Ha megvettem az Adobe Acrobat 7-et, amivel a mai napig tökéletesen lehet PDF-eket generálni, szerkeszteni, és nem érdekel milyen feature creep történt azóta, akkor használhatom most is. Majd ha már hiányoznak az új funkciók, akkor megveszem az újat, addig meg felejtsék el a pénzemet.

Most évente $70 egy Office 365, a még szerencsére elérhető Office Home & Business 2021 (ami még valószínűleg 10+ év múlva is bőven jó lesz, mert az Office terén az elmúlt 20 évben se jött hatalmas áttörés pár apróságon kívül) meg $250. Pár év után már jobban járok, és ha csóró leszek valamiért akkor is örökre használhatom. De persze biztos brutális új funkciók jönnek az O365-be állandóan, amik nélkül nem érdemes élni se...

A Deezer-t meg kár idekeverni, mert ott nem a szoftverért fizetsz, hanem azért hogy a folyamatosan bővülő giga zeneadatbázist, amit amúgy képtelenség lenne megvenni, hallgathasd. A telefon előfizetés meg már facepalm. Kevered a szezont a fazonnal.

Új hozzászólás Aktív témák