Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Én ezzel nem értek egyet. A szoftvernek, akármennyire is próbálják nyomatni ezt az agilis "sosincs kész, állandóan dolgozunk rajta" dumát, azért vannak stabil release-ei, fő verziói, mert az egy olyan vállalható állapot, ami működik. Hadd döntsem már el, hogy engem érdekel-e hogy hova fejlesztgetik tovább vagy nem.
Ha én ugyanolyan dokumentumokat akarok csinálni mint 10 éve, amihez jó az akkori Office, akkor boldog vagyok és dolgozok benne mert akkor megvettem, nem húznak le havonta miatta. Ha megvettem az Adobe Acrobat 7-et, amivel a mai napig tökéletesen lehet PDF-eket generálni, szerkeszteni, és nem érdekel milyen feature creep történt azóta, akkor használhatom most is. Majd ha már hiányoznak az új funkciók, akkor megveszem az újat, addig meg felejtsék el a pénzemet.
Most évente $70 egy Office 365, a még szerencsére elérhető Office Home & Business 2021 (ami még valószínűleg 10+ év múlva is bőven jó lesz, mert az Office terén az elmúlt 20 évben se jött hatalmas áttörés pár apróságon kívül) meg $250. Pár év után már jobban járok, és ha csóró leszek valamiért akkor is örökre használhatom. De persze biztos brutális új funkciók jönnek az O365-be állandóan, amik nélkül nem érdemes élni se...
A Deezer-t meg kár idekeverni, mert ott nem a szoftverért fizetsz, hanem azért hogy a folyamatosan bővülő giga zeneadatbázist, amit amúgy képtelenség lenne megvenni, hallgathasd. A telefon előfizetés meg már facepalm. Kevered a szezont a fazonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest