- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi!!! Nekem most úgy kéne 1 voodoo 5 5500 pci card mint 1 falat kenyér.Na nem vagyok egészen elfogult 3dfx rajongó de a jelen configom 3dfx után kiált!Ugye ami 3dfx-éket illeti nem épp az fps-re másztak rá keményen és nem kértek horribilis árakat a (csődbe is mentek) de a compatibilitással és a minőséggel mindig ott voltak a szeren.Ami azt illeti tök mind1 volt milyen gépbe csűrted a 3dfx kártyádat mert az úgyis leadta amit tudott(nem a procira terhelt rá mindent mint a többi vga-card).Nálam a probléma abban leledzik hogy a chipset nem épp multimédiabarát(sis 5595)de full support.A 3d-s teljesítmény pedig majd kiderül hogy mit hozhat ki egy voodoo 5 5500 a configomból.mostani 400-as celeronnal de majd cserélem 1ghz-re.Aki tud ilyen már antik darabnak számító voodoo 5 5500 -ast hangsúlyoznám PCI-t az feltétlenül írjon nekem a gamespy@freemail.hu-ra.
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest