- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Aktív témák
-
molyember
csendes tag
Fú, mennyien segítetek nekem, ez nagyon jó érzés. Mindenkinek külön köszi.
Most ment egy órát a memtest, 0 hiba, lassan rátérek akkor a biosra,
bár én aztán nem húzok semmit (utolsó tuningolásom az volt, amikor a 40 megabájtos vincsesztert stackeltem 80 megásra, de az is csak akkor volt 75, ha dos sem volt rajta, különben is mindegy, mert ami miatt kellett a hely, az úgysem indult el, mert monokróm herkules monitorom volt.), hátha mégis kiderül valami. -
molyember
csendes tag
A félig alatt mit értünk? Azt hogy jelöli a win? Az eszközkezelőben minden szuper (látszólag).
Most jut eszembe, a videókártyán is lelhető fel némi memória, és persze egyéb helyeken is, lehet, hogy a hiba nem is kimondottan az általam RAM-nak nevezett 2*256-ra vonatkozhat? -
molyember
csendes tag
Mostanában nem, egyszer tettem, amikor összeraktam a kompjutert, kb. 350-355 napja, de csak jóval később kezdte a hibát produkálni. Na akkor keresek egy memtestet.
Köszi -
molyember
csendes tag
Szervusztok!
Röviden a problémámat leírtam a topikcímben, most jöjjön kifejtve:
--------------------------------------------------------------------------
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
memory_management
stb.stb.(ua., mint minden más halálos kéknél) ...
*** stop 0x0000001A (0X00000780, 0XC031EED0, 0X812D6180, 0X3F3004CC)
stb.stb.(ua., mint minden más halálos kéknél) ...
--------------------------------------------------------------------------
Egyéb tudnivalók:
XP Pro SP2, de már SP1nél is csinálta ezt nekem, bár akkor voltak egyéb vicces hibaüzeneteim/kódjaim, de azok valszeg a hibás vinyó miatt voltak, mert a kicsere óta csak ezzel szopat.
Intel 2.6
Abit IC7
dual 2*256
Geforce FX5200
Előre is köszönettel és sok szeretettel várok minden okos és hasznos, nem okos, de hasznos és nem hasznos, de okos hozzászólást.
cső
bé
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest