Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem felejti régi termékeit a Thermalright
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #887 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Akkor sajnos a gyanúm beigazolódott.
Viszont szerintem nem az OS a gond, kb. 1 hónapja raktam újra a 32 bites Vistámat.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a gépet most felébresztettem alvó üzemmódból, kékhalál fogadott és ez az üzenet: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. Már egyszer kékhalálozott, csak akkor nem tudtam elolvasni az üzenetet. Illetve néhány indításnál nem észleli a merevlemezt, Insert system disk vagy vmi ilyet ír ki, csak a reset segít rajta. Én a vinyóra gyanakszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest