Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.nervus
tag
válasz
dr.nervus #4243 üzenetére
Azt hiszem megoldódott,de "kopp-kopp", lekopogom, mert lehet hogy csak átmeneti a dolog..
Nekem az segített, hogy a 2 vga drivel közül az egyiket letöröltem, és így most jó, nem problémázik.. De így csak az amd APU van és a dedikált a habokban.. Elég idegesítő.. Ja és persze USB 2.0 drivert sem találok hozzá, szóval lehet jobban jártam volna ha nem is telepítem újra.... -
dr.nervus
tag
válasz
matej013 #4155 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a problémám.. Újratelepítés után, drivert feltettem, és azóta ugyan az mint Neked, és mint a Barett 50cal kollégának.. Idézem:
" minden indításnál kiírja, hogy ~ "Rendszerbeállítások módosultak. Kérjük a módosítások érvényesítéséhez indítsa újra a gépet".
Újraindítjuk és semmi nem változik..
Segítség? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest