Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
edhelharn
csendes tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Oks, köszi.
Tuningolva nincs semmi, nem szoktam, mert soha nem mertem, azt sem tudom hogy' kell.

A bios frissítésre már én is gondoltam, le is töltöttem az Asus honlapjáról valami fura kiterjesztésű fájlt, de odáig még nem jutottam el, hogy azt mivel tudom megnyitni. Tudnál esetleg linkelni egy oldalt, ahol pontról pontra, jó szájbarágósan (esetleg képekkel) illusztrálják a magamfajta lámák részére, hogy hogyan történik a bios frissítése? Még soha nem csináltam ilyet...
Amúgy nagyon remélem én is, hogy nem hardver probléma, de abban bízom, hogy ha a memória vagy a VGA döglődne, akkor csak nem lett volna az a két hét kékhalál mentes periódus. Nagyon az a gyanúm, hogy valami ütközik a VGA driverével (nevezetesen ezzel az atikmpag.sys fájlal), csak arra kéne rájönni, hogy mi...
Végső esetben egyébként egy Windows újratelepítés szerinted segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest