Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
semmi gond, nyilvánvalóan nem lehet tudni ki mennyit ért hozzá
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak
A driver nem túl régi, a legtöbb r9 290 tulaj ezt használja. Beta drivert nem akartam, mert azzal meg ingadozó gpu problémák voltak win reinstall előtt. (bár lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, úgyhogy lehet egyszer mégis megnézem.) Mint lentebb írtam sajna nincs lehetősége referenciának másik lapba berakni a kártyát, mert házon belül csak netezős 5-10 éves gépek vannak az enyémen kívül, és ilyen kalibert kölcsön sem tudok kérni ismerőstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest