Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Everest / AIDA64 topik
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxw11
csendes tag
Sziasztok! Úgy két hete elkezdett a win 7-es oprendszerem hirtelen kék halálozni, vagy esetenként lefagyni, főleg böngészéskor vagy amikor próbálok win frissítéseket letölteni és telepíteni, ezt a gépem egyszerűen nem bírja és lefagy. Tanácstalan vagyok, mivel az oprendszer jogtiszta, beállításokon hosszú ideje nem változtattam (max programverzión frissítettem), víruskeresés nem hozott eredményt, de még a teljes újratelepítés sem. Később feltettem a bluescreenview-et, ami ezt az eredményt mutatja minden kék halálkor: http://img38.imageshack.us/img38/3725/vglap02z.jpg
Sajnos nem értek hozzá, hogy ez mit jelent, a neten keresve se találtam konkrét választ, szóval hálás lennék bármi segítségnek, tanácsnak.
Elvittem egy helyi szervizbe is, de ott se találtak semmit, annyit mondtak hogy 1 órán keresztül terhelték a gépet és nem jelentkezett hiba, de ezek után azt hiszem át se lett nézve alaposabban.
Mit jelent ez a kód? Szoftver vagy hardverhiba lenne? És ha hardver, akkor itthon hogyan tudnám ellenőrizni hogy pontosan melyik a hibás alkatrész? A gépem adatai amúgy:
MSI 790GX-G65
AM3 AMD Phenom II X3 455 BOX
DDR 1333 Mhz 4096 DDR-III Kingmax Kit
Gigabyte GeForce GT220 1024Mb DDR3 PCIE
CODEGEN 3343-A11 400W
Új hozzászólás Aktív témák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Autós topik
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest