Új hozzászólás Aktív témák
-
marczy.hun
csendes tag
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Sziasztok
.
Nekem is hasonló problémám van, mint sokaknak. nekem a hibát a "ntoskrnl.exe" adja. Kicserélgettem egyenként a ramokat, videokártyát, inditáskor kihuztam az usb csatolokat, hangfalat, egeret, billentyűzetet. Kicseréltem a monitort, ujra telepítettem a windowst (megprobáltam 7es, és 8as verzióval is), tettem fel Linuxou (kubuntu). megprobáltam 3 különböző HDD-vel. Memória, HDD tesztet is futtattam. Sajnos a gond ugyan úgy fent áll...
Most arra tudok gondolni, hogy esetleg a proci mellé adott hűtés nem megfelelő. Más ötletem nincs. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a hibával kapcsolatban?Marczy
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest