Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Tegnap, elegge szep nagy baleset volt a Bem utca sarkan a nagya keresztezödesben....
Ujszerü 2-es mazda, regi Dzsippo autoval....Aki nem tudna, a Rakoczi utcai forgalmat attereltek erre a kis szük utra, raadasul feloldottak a szolnoki es a bem utcai kanyarodasi tilalmat a buszosoknak...
EZ meg ugy annyira nem is lenne baj, de ezek büdösgyökerek... mindkettö, a soförök is es a KHT is...Kezdem a KHT-val, ~8:30-10:30 ig sargan villognak,
, illetve 15-17/18 ig
Amugy nem ekkor van a legnagyobb forgalom, nem... dehogy.A vezetök, hat öcsem helyszini fejbelöves...
Ugye kibaszottul veszelyes keresztezödes, [link] a Kurucz krt mindket iranyban, tartalmaz STOP tablat
Ami miaqrvaannyat jelent? Azt h megallunk bammmeg es elsöbbseget adunk...
Maradt a Bem utca es maradt a Szolnoki ut...
Szinten kibaszottul veszelyesek, mert a Bem utca sima utca, a Szolnoki meg FÖUT, ami mit jelent?
Azt h nekem van elsöbbsegem, tehat mindenki nekem adja meg... akkor is ha leterek rola, mert a többiek alacsonyabb rendü uton vannak...
Tudom, annak van elsöbbsege akinek megadjak...
De bammmeg h ennyire csököttgyökeparasztallathülyetanulatlangyöker ember legyen volan mögött az valami hihetetlen...
Azert irtam ezt most be, mert ma majdnem megint lezuztak, mert STOP tablanal 60-nal kell atszaguldani, mert azert villog sargan, mert nem soka piros lesz...
Neha kiraknak 1-2 rendört, na az meg masik durva, "juuujjj rendör, ne nezzünk ra, mert elegeti a lelkünk, inkabb tapossunk a feken"Es ez megy mar bammeg hetek ota... egyszerüen nevetseges...
Kikeszet idegeligeg, es igy kell ide bejönnöm dolgozni, 70%-os lelkiallapotban, hogy teljesitsek igy a munkahelyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest