Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrandeP

addikt

Tegnap, elegge szep nagy baleset volt a Bem utca sarkan a nagya keresztezödesben....
    Ujszerü 2-es mazda, regi Dzsippo autoval....

Aki nem tudna, a Rakoczi utcai forgalmat attereltek erre a kis szük utra, raadasul feloldottak a szolnoki es a bem utcai kanyarodasi tilalmat a buszosoknak...
    EZ meg ugy annyira nem is lenne baj, de ezek büdösgyökerek... mindkettö, a soförök is es a KHT is...

Kezdem a KHT-val, ~8:30-10:30 ig sargan villognak, :U :W , illetve 15-17/18 ig :U :F :Y :W
    Amugy nem ekkor van a legnagyobb forgalom, nem... dehogy.

A vezetök, hat öcsem helyszini fejbelöves...

Ugye kibaszottul veszelyes keresztezödes, [link] a Kurucz krt mindket iranyban, tartalmaz STOP tablat
    Ami miaqrvaannyat jelent? Azt h megallunk bammmeg es elsöbbseget adunk...
    Maradt a Bem utca es maradt a Szolnoki ut...
    Szinten kibaszottul veszelyesek, mert a Bem utca sima utca, a Szolnoki meg FÖUT, ami mit jelent?
    Azt h nekem van elsöbbsegem, tehat mindenki nekem adja meg... akkor is ha leterek rola, mert a többiek alacsonyabb rendü uton vannak...
    Tudom, annak van elsöbbsege akinek megadjak...
    De bammmeg h ennyire csököttgyökeparasztallathülyetanulatlangyöker ember legyen volan mögött az valami hihetetlen...
    Azert irtam ezt most be, mert ma majdnem megint lezuztak, mert STOP tablanal 60-nal kell atszaguldani, mert azert villog sargan, mert nem soka piros lesz...
    Neha kiraknak 1-2 rendört, na az meg masik durva, "juuujjj rendör, ne nezzünk ra, mert elegeti a lelkünk, inkabb tapossunk a feken"

Es ez megy mar bammeg hetek ota... egyszerüen nevetseges...
    Kikeszet idegeligeg, es igy kell ide bejönnöm dolgozni, 70%-os lelkiallapotban, hogy teljesitsek igy a munkahelyen? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák