Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
valakinek akad eladó kártyafüggetlen telefon max 10k-ért? jó aksi fontos. ha van valakinek, privizzen.
Grande: én nem vettem volna meg... teszkó kategóriás gépnél a mobilom jobb képeket csinál. amúgy ezek a lowcost kisgépek annyira jók amennyibe kerülnek... haverom vett 50k-ért panasonic dmc-fz5-öst, miután azt használtam 1 hétig, akkor döntöttem úgy, hogy nem veszek 10-20-ért kisebbet. vaku nélkül csinál jobb képeket mint a kicsik vakuval, nem tart 5 másodpercig mire lement egy képet, sötétben is használható az lcd keresője. egyetlen negatívum vele hogy nem cserélhető az optikája, de hobbifotózásra bőven elég ami rajta van.
1szómint100, én ha veszek digigépet, az kb. az előbb említett kategória lesz, nem egy tecsós. esetleg egy nikon nemtomhirtelenmilyet néztem még, ami ~30k használtan és 12x optikai zoomos, de csak 5mpx, de ez alatt nem nagyon.
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest