- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sector99
újonc
Sziasztok !
Automata kávégép vásárlás ügyben szeretném a véleményeteket kérni. Elöljáróban annyit, hogy volt már egy Saeco Vienna gépem, most jelenleg egy Jura Imressa E70 gépem van. Mindkettőt használtan vettem, de meg voltam velük elégedve. A cél kellemes krémes presszókávé fogyasztása - mi olyan 70-80 ml mennyiségű adagokat szoktunk meg.
Most egy új gépet néztem ki: Gaggia Velasca típust. A kérdésem, hogy érdemes-e megvenni ?
A szempontok: finom krémes kávé - esetenként capuccino készítése szemes, esetleg őrölt kávéból(de ez utóbbi nem olyan fontos). Tartós, megbízható gép legyen, állítható, programozható eltárolható kávémennyiség opciókkal. Nekem a kivehető főzőegység szimpatikusabbnak tűnik ,de ez is másodlagos.
Nos ezekről szeretnék tanácsot kérni, de mindenféle más javaslatot véleményt szívesen fogadok !
Előre is nagyon köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi