Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
t-bali3
üzenetére
Természetesen nem hagyhattam, hogy meghaljon, ezért már nincs belőle. Ma fogyasztottam el az utolsó 4 duplát belőle
Nálam akkor minősül eltaláltnak, ha egyáltalán nem keserű, csak gyümölcsös. A vendégemmel megfeleztük az egyik duplát, fél gramm cukrot engedélyeztem neki, de ilyen fintorokat én rég láttam már. Pedig el volt találva nagyon, én ittam a másik felét. Érzésem szerint ő marad a tejes vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam akkor minősül eltaláltnak, ha egyáltalán nem keserű, csak gyümölcsös. A vendégemmel megfeleztük az egyik duplát, fél gramm cukrot engedélyeztem neki, de ilyen fintorokat én rég láttam már. Pedig el volt találva nagyon, én ittam a másik felét. Érzésem szerint ő marad a tejes vonalon.