Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Én ugyanígy voltam a Kapucziner karácsonyi blenddel így karácsony környékén... Előzőleg Spicy Italy volt bent 87 fokra állítva, ezen is maradt véletlen. Így sokkal több gyümölcsöt érzek benne. Magasabb hőn meg inkább klasszikusabb ízű, a háttérben meghúzódó savakkal. Így sem rossz, sőt. Igazából nem lehet elrontani, csak az ízek változnak.
Ezek a karácsonyi blendek nekem minden évben bejönnek. -
soldier2
őstag
Azt még nem is kóstoltam, pedig azt hittem már minden full arabica kávéját ittam már Paljocnak. Nekem ma nem volt ilyen szerencsém. Mivel egyszerre húzni is a kart és a naked csapolásban gyönyörkodni (tükör nélkül) nem lehet, próbáltam videózni, de nem akart indulni a felvétel, összehoztam 30 sec előáztatást. Bár mind a csapolás, mind a végeredmény szemre jó lett, az íze már korántsem. Délután meg valamiért 50s alatt jött le, azért nem volt jó. Azért megittam mindkettőt
Darálón állítottam, remélem reggelre tökéletes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Formula-1
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest