Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronin s8

senior tag

válasz Parci #28266 üzenetére

Látom, kezded érteni, mitől döglik a légy ! ;) Igazság szerint, még egyszerűbb a kezelése, mert általában elég csak az első csapolás előtt öblíteni, utána már csinálja szépen magától. Maga az öblítés nem egy probléma, egyszerűen kivitelezhető, szóra sem érdemes rutin, tudok olyanról, aki leszitálja a kávét, mielőtt lefőzi. :Y :DDD
    Az meg, hogy szép, szerintem elvárható egy drága géptől. :K

Egyébként tipikusan NEM kávéházakba tervezték, azt a használatot nem bírja. Ez egy dekoratív, tökéletesen kezelhető OTTHONI, ill. kis létszámú munkahelyi gép. ;) A gyakorlatban ezeket a legegyszerűbb használni. Igaz, hogy a trükközést kívánó kávéknál ki kell gondolni, mennyit és hogyan csapoljon az ember, de mint azt már korábban említettem, az a kávé, melyiket nem lehet a szokásos módon lefőzni, nem jó kávé. ;)
    Ha megéri nálad azt a darabszámot, ami kell a statisztikához, rájöhetsz, hogy ezekkel a gépekkel a legegyszerűbb bánni: a kávék túlnyomó többségét egyszerűen csak le kell főzni vele, és jó lesz... :K :)

• soldier2

őstag

válasz Parci #28266 üzenetére

Eléggé macerásan hangzik így leírva, de ha már reflex szinten tolja az ember, annyira lehet nem macerás. Minden esetre ha gondolkodtam volna eddig hx-es gépen, akkor most tuti visszavetettél volna, de már megtették mások régen. Amit írsz az leginkább a hx hátulütője és nem az E61-é nem? Egyy pid vezérelt dual boiler e61 (pl r58) nem küzd ezekkel a nyűgökkel. Azzal ugyanúgy csapolsz mint bármely más pid vezérelt géppel nem?

Új hozzászólás Aktív témák