Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.zs. #134365 üzenetére
hát, rájöttem, hogy nem fogom összekóstolgatni, nekem az a benyomásom, hogy egy különbség van a két őrlő között: hidegen indítom, vagy nem
A Majorhoz nekem nincs semmilyen "garatemelő" megoldásom, így mindig a babok beöntése után indítottam el, a DF83-nál pedig mindig a már járó motorra öntöm a babot (az ajánlásnak megfelelően). Ezt leszámítva a ribarszki kolléga által optimalizált DF nagyjából semmiben nem tér el a Majortól (legfeljebb rpm-ben, de ott sem jelentősen)
Ha ízben van különbség a kettő között, azt nem én fogom kiérezniMindkettővel húztam zseniálisat a kalmár-féle Kerinci-ből (sok állítgatás után sikerült utolérni a PicoPresso + K6-ot), szóval megnyugodtam
szóval fel is dobtam apróra: Major 151C
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest