- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Direfield #12582 üzenetére
Nekem is DB1 Pro van, lassan 3 hónapja, még előrendelésbe vettem. Nagyon jó kis gép, naponta 2-3 kávét főzök le vele és a tejhabosító is használatban van.
El ne felejtsd majd beállítani a kijövő víz mennyiségét a rézcsavarral, illetve eleinte 1-2 hét után nekem utána kellett állítani.
Ha rákeresel a csoportban a DB1 Pro -ra lesznek róla infók, én is írtam róla.
Én amúgy kéziölrlőzök mellette egy K6-tal. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Direfield #12577 üzenetére
A db1 pro már fél ipari gép. 10+ éves tapasztalat nem lesz róla, mert ugye vadiúj. De rendesen összerakták. Az avx garanciális ügymenete meg mindig is kiváló volt.
Két dolog:
-ha elment ECO módba, utána melegedésre van szüksége.
-A gyári karba nem megy bele 18g-nál nagyobb kosár. Majd kijavítják reméljük.A Sage gépet felejtsd el a beépített őrlőjével, meg az árával együtt. A C2 viszont nem igazán presszó őrlő, azt cseréld le először.
L4D1K@Béla ígért nekem tesztre egy ilyen kis vackot, de elfújta a blekkfrájdéj. Majd egyszer..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest