Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
tuzpenge #8435 üzenetére
Mivel én sem nyomom hardkór módban, teljesen megfelel, több pénzt most nem költenék örlőre (egy eureka volt tervben) Nálam egy ~5 éves leharcolt graefet vált, szerintem a sage sem lehet rosszabb. -némi extrával (időzítő pl.) 90 ezret én sem adtam volna érte, de 67 ezerért már nem gondolkoztam a bcg-820 -on.
-
sz.zs.
senior tag
válasz
tuzpenge #8435 üzenetére
Belülről az összes kiskúpos szinte ua. , csak más köntösben, esetenként több pénzért . Kiskúposok: Graef cm702/80x/90x, avx őrlők, Lelit Fred, Iberital Challenge, stb…
Esetlegesen más az állító mechanika ( vagy jobb, vagy rosszabb ). Szóval én a Graef cm702-t venném, ennél egy forinttal sem áldoznék többet ilyen őrlőre. Persze van akinek a kinézet a fontos , akinek az megér plusz pénzt akkor hajrá .
Új hozzászólás Aktív témák
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- trek81 károsultjai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Foxpost
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest