Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
A nyomásfokozós kialakításnak elsősorban a nyomás fokozása a feladata, bármilyen (akár előre őlrölt) kávé használatakor.
Tehát kényszermegoldás, kompromisszum. Igen, a kávé is habosabb lesz, mivel a kis lukon nagy nyomással átvergődik szegény kávé, de ez ugye nem a hagyományos értelemben vett crema. A habot valóban a minél frissebb kávé garantálja (nyilván a kezdeti pihentetést érdemes betartani), de ezen kívül a presszó elkészítéséhez lényeges, hogy maga a kávé tömörítsen, a kávé ideális őrlése adja meg a lefolyás hosszát, ezzel szabályozva a kivonatolást. Persze, hogy más lesz egy nyomásfokozós karral elkészített kávé íze, ha különböző beállításokkal őrli az ember, de a nyomásfokozó állítja elő nyomást, nem pedig a kávé. Pont ezt mutatja be a linkelt videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tehát kényszermegoldás, kompromisszum. Igen, a kávé is habosabb lesz, mivel a kis lukon nagy nyomással átvergődik szegény kávé, de ez ugye nem a hagyományos értelemben vett crema. A habot valóban a minél frissebb kávé garantálja (nyilván a kezdeti pihentetést érdemes betartani), de ezen kívül a presszó elkészítéséhez lényeges, hogy maga a kávé tömörítsen, a kávé ideális őrlése adja meg a lefolyás hosszát, ezzel szabályozva a kivonatolást. Persze, hogy más lesz egy nyomásfokozós karral elkészített kávé íze, ha különböző beállításokkal őrli az ember, de a nyomásfokozó állítja elő nyomást, nem pedig a kávé. Pont ezt mutatja be a linkelt videó is.
Mr.Csizmás

