Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
inf3rno #5057 üzenetére
Nekem 4 hónapja van meg, kis kerámia örlős kézi darálóról átállva ég és föld a szemcseméret egyenletessége, és konzisztencia. Egy jó daráló fontosabb, mint egy kávéfőző, egy rosszul őrölt kávét semmi nem ment meg. Ezt a EC 685 Dedica gépet is ezzel a CM702-vel használják sokan, nyomásfokozó nélkül elvileg egész jókat tud a saját szintjén. [link]
Ez kávédaráló, kávét lehet vele darálni. De majd meséld el, milyen átengedni rajta egy kiló mákot.#5059 cSuwwi kell pofozgatni, én pl hátul ütögetem. De pangó van szinte az összes örlőnél.
Három alátét?Nekem egy volt benne alapból. Minden örlő más, de ez elég nagy eltérés.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
inf3rno #5057 üzenetére
A cm702 kifejezetten kávé daráló. Nehéz takarítani, és az olajos magvak rajta maradhatnak az őrlőtárcsán, hidd el nem szeretnél mák ízű kávét inni.
Belépő szintű darálónak mondják, nyilván nem tökéletes: kell pofozni ha minden őrleményt szeretnél kinyerni belőle, rendszeresen illik kitakarítani, legalább kávécserénél.
Új készüléknél kötelező belerakni 1 alátétet, nekem se volt jó az alap 3 alátéttel, +1-et bele kellett tennem, az amaroy summer-t így 12-14-en őrlöm, és kis változtatásnál is változik a végeredmény íze (vagy ezt képzelem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged