Hirdetés
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
Nekem 4 hónapja van meg, kis kerámia örlős kézi darálóról átállva ég és föld a szemcseméret egyenletessége, és konzisztencia. Egy jó daráló fontosabb, mint egy kávéfőző, egy rosszul őrölt kávét semmi nem ment meg. Ezt a EC 685 Dedica gépet is ezzel a CM702-vel használják sokan, nyomásfokozó nélkül elvileg egész jókat tud a saját szintjén. [link]
Ez kávédaráló, kávét lehet vele darálni. De majd meséld el, milyen átengedni rajta egy kiló mákot.
#5059 cSuwwi kell pofozgatni, én pl hátul ütögetem. De pangó van szinte az összes örlőnél.
Három alátét?
Nekem egy volt benne alapból. Minden örlő más, de ez elég nagy eltérés. -
cSuwwi
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
A cm702 kifejezetten kávé daráló. Nehéz takarítani, és az olajos magvak rajta maradhatnak az őrlőtárcsán, hidd el nem szeretnél mák ízű kávét inni.
Belépő szintű darálónak mondják, nyilván nem tökéletes: kell pofozni ha minden őrleményt szeretnél kinyerni belőle, rendszeresen illik kitakarítani, legalább kávécserénél.
Új készüléknél kötelező belerakni 1 alátétet, nekem se volt jó az alap 3 alátéttel, +1-et bele kellett tennem, az amaroy summer-t így 12-14-en őrlöm, és kis változtatásnál is változik a végeredmény íze (vagy ezt képzelem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Warships
- Diablo IV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nintendo Switch 2
- Alkoholista nevelde
- Házimozi belépő szinten
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem egy volt benne alapból. Minden örlő más, de ez elég nagy eltérés.
Mr.Csizmás