Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az előáztatással kapcsolatban, ezt érzésre csinálod? Őszintén szólva próbálkoztam (tuning Baby) de nem vettem észre különbséget. Olasz vonalon iszogatok, a spec nekem drága és elég sokat kóstoltam kávézókban (Budapest Baristas, Fekete, Bean Busters (20g-os dupla!!!)) de sajnos nem ízlenek különösebben. Az illatuk beájulós, fantasztikusan jó, de az ízben csak kalmopirin és citromlé jön. Szóval ennek inkább spec vonalon van jelentősége?
-
maross
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Koszi, akkor igy jartam, maradok a bevalt dolgoknal. Az ujan probalt dolgokbol az indonez gayo izlett legjobban, a repetazasra erdemesekbol a velencei gondolasok jott es a felsobb polcos kolumbiai szureti gyumolcskave, nem tudok betelni az illataval
.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Mr.Csizmás