Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Ez teljesen oké, magára vette, elfogadom, nem tudtam/emlékeztem hogy a konkrét típust custom gyártatta-e vagy sem. Mint írtam, kb 2 éve nem követtem ezt a piacot, elvoltam a kotyogóssal meg az AP-szel. De miért nem lehet érdemben válaszolni, linkelni a német, lengyel, vagy holland vásárlók visszajelzéseit? Legyen jó vagy rossz? Szeretnék venni egy Hófehérkét, de egyszerűen lehetetlen róla bármit találni olyan emberektől, akik mondjuk már 2 éve használják.
-
krono.
tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Nincs ezzel baj, engem mindössze az zavar, hogy minden hsz, ami kérdésként szerepel a gépekkel kapcsolatban inkább támadásként csapódik le ott.
Szerintem teljesen jogos kérdés, hogy van-e független tapasztalat a géppel, hiszen ő maga mondja, hogy EU-ban kivételes, hogy 200 EUR alatt van ilyen tudású gép. Kedvező árfekvés és nagy tudás mellett egy tudatos vásárló szerintem joggal próbál utánajárni vannak-e buktatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás