Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
headhunter86 #12225 üzenetére
Nézegetem már én is egy ideje ezt a gépet, mert sokkal olcsóbb mint a neves márkák hasonló tudású gépei. Ami érdekelne, hogy a DB1 Pro és a DB1 Plus között mi az alapvető különbség? A Plus is dual bojleres (ami nekem persze felesleges amúgy), viszont 100 ezerrel olcsóbb.
-
d@vee
őstag
válasz
Hát én csak azt látom, hogy duplából könnyebb, azt sehol sem hogy szimplából nem lehet.
Én csak szimplát iszom, dupla akkor fől le ha vendég jön és egyszerre 2 pohárba. Ott annyira nem lényeg hogy milyen, szarvasihoz szokott emberek még ígyis el vannak ájulva milyen finom kávét lövök. Pedig semmi extra. -
iatti
aktív tag
válasz
milyen gép ez, van vakszűrő hozzá? akkor felesleges ez a sok vegyszer. hetente kétszer hármat vakszűrőzök, már egy éve nem használtam a port.
-
válasz
Akkor tisztítsd, ha láthatóan elszíneződik\retkes. Ha használsz pogiszűrõt, gyakorlatilag sose kell.
Senki nem mondta, h nem lehet jót. Csak nehezebb (és a dupla meg finomabb, ha fejed tetejére állsz is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest