- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Én most szükségből kipróbáltam egy Lavazzát, fél kilós volt, nyomifokissal csináltam és egészen jó lett. Ezen felbátorodva most kipróbálok néhány boltit, mert elegem van a 15 ezres kilós kávékból. Vagy a másik opció, hogy kilós kiszerelést veszek, mert úgy olcsóbb, pl. Impresso vagy Kalmár kilós kávéi még beleférnek nálam. A többi off, és a világos vonalról is lejöttem, nem az én világom. Kalmárnál van egy átlátszó kotyogó, azzal is szemezek most, abba meg úgyse kell a prémium kávé.
-
fecke78
senior tag
Olvastam őket is , de néha olyan elvont témákra pattanak rá , hogy az nem normális felhasználonak való , pedig "Ez a KOMOLY kávé topik." értem , akkor maradok komolytalan ...
Az a baj , hogy nem akarom nevén nevezni az usert
, de néha keveri a topikot hol osztja az igét . Nem mindenki van felkészülve arra a rengeteg infórmációra aminek a fele bulishit . Pont elég azt feldolgozni , hogy minden évben riógatnak milyen drága lesz a kávé , azt lóf@szt .... De cserébe minden más az !
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- JBL Partybox 320, GARANCIÁLIS
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de néha keveri a topikot hol osztja az igét . Nem mindenki van felkészülve arra a rengeteg infórmációra aminek a fele bulishit . Pont elég azt feldolgozni , hogy minden évben riógatnak milyen drága lesz a kávé , azt lóf@szt .... De cserébe minden más az !
Mr.Csizmás