Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pörköléstől számítva két hét után bontsd ki.
1-2 hónapot bontatlanul biztosan elvisel azonban érdemes fagyasztva tárolni, kiporciózni kis mézes üvegekbe, főleg ha kilós kiszerelést veszel.
Kávét csak frissen őrölve, nem döglött alapanyagból célszerű készíteni.
Bármivel is készíted.Bár itt a topikban egyesek a bolti téglából is kiváló kávét készítenek.
-
looser
addikt
Győri kollégámat kértem meg többször, hogy hozzon a Kapuczínertől kávét. Volt olyan (gondolom a gyorsabban fogyó, így gyakrabban pörkölt) kávé, ami 3 napos volt, még várni kellett vele. Itt nem ír konkrétumot, de szerintem 3 hónapos kávéval sem lőhetsz mellé. Ha pl. Aldiban jársz, most jött pár kávé, szerintem még nem hozta el őket az Aldi MO-ra, hátha találsz köztük olyat, ami tetszik. Az alábbi pl. az egyik 2500 Ft-os Aldi kávé, a másik 2800 Ft. Sajnos nem tudom, mi a különbség. Én a lejáratot néztem, nekem ez a 3 hónap a "kattanás"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest