Hirdetés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Köszönöm szépen fiúk a kedves hozzászólásokat. Anélkül, hogy bárkit is kiemelnék, guest hozzászólása nagyon biztató volt, akinek a nővére feküdt ilyen betegséggel kórházban és teljesen felépült. Az orvosok is azt mondják, hogy ebből 100% - osan fel lehet épülni. Engem csak az immunrendszerének az állapota izgat, mert sosem volt az a nagyon erős ember. És itt csak tüneti kezelést tudnak adni, ami azt jelenti, hogy 4 - 5 infúzió egymás után, mivel enni minimálisat eszik és néha - mint ma is - az is kijön belőle. A mai napon azonban háromnegyed részben láztalan volt, csak a hányás után emelkedett fel 37,3 - ig a hőemelkedése, de a nap végére ismét normális lett a hőmérséklete. Az orvosok szerint hullámzik a betegség. A baj az, hogy a karja már elég csúnya a sok infúziós tűtől (branül - nem tudom így írják -e) és fennállhat még a vénagyulladás is.
    Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok megosztani velem. Még egyszer: nagyon sokat jelent nekem, hogyennyien kiálltok mellettem, még ismeretlenül is.

Aktív témák