Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Köszönöm szépen fiúk a kedves hozzászólásokat. Anélkül, hogy bárkit is kiemelnék, guest hozzászólása nagyon biztató volt, akinek a nővére feküdt ilyen betegséggel kórházban és teljesen felépült. Az orvosok is azt mondják, hogy ebből 100% - osan fel lehet épülni. Engem csak az immunrendszerének az állapota izgat, mert sosem volt az a nagyon erős ember. És itt csak tüneti kezelést tudnak adni, ami azt jelenti, hogy 4 - 5 infúzió egymás után, mivel enni minimálisat eszik és néha - mint ma is - az is kijön belőle. A mai napon azonban háromnegyed részben láztalan volt, csak a hányás után emelkedett fel 37,3 - ig a hőemelkedése, de a nap végére ismét normális lett a hőmérséklete. Az orvosok szerint hullámzik a betegség. A baj az, hogy a karja már elég csúnya a sok infúziós tűtől (branül - nem tudom így írják -e) és fennállhat még a vénagyulladás is.
Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok megosztani velem. Még egyszer: nagyon sokat jelent nekem, hogyennyien kiálltok mellettem, még ismeretlenül is.
Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest