Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Telepítettem - mindkét gépemre - a Kaspersky Free-t és nagyon elégedett vagyok! A MyKaspersky fiók magyar régióválasztással is megy a felülete is magyar és (az első gépet még az innen linkelt telepítővel telepítettem az a régebbi verzió valami 21.13-as amit a MyKaspersky fiókból letölthető verzióval frissítettem) a másik gépemre már a fiókból letöltött legfrissebb 21.14-es verziót töltöttem le és telepítettem! Végre a KSC (demó VPN) sem települ!
Jelenleg így a LEGJOBB ingyenes védelem, előzi az Avast Free-t, a Bitdefender Free-t és a Microsoft Defender-t is!A tálcaikonon a NÉVJEGY opcióra kattintva a megjelenő kis ablakba kattinva (CapsLock bekapcsolva legyen!) és begépelem, hogy IDDQD és a tálcaikon is "régi" (klasszikus) ami külön jó pont még mindig!
Aki ezt nem ismerte az tehet egy próbát! (gondolom az IDDQD újbóli begépelésével visszaállítható)
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest