- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
BTO
őstag
kábelen általában 3-4 vételi helyet lehet kiépiteni -chello val 1-üt- 1 lakásban.többvételi helyhez már erősitő kell.ha erősitőt használsz akkor a chello leágazást aztaz erősitő elől kell megoldani igy a tunerkártyának is.a tőbbi vételi helyet azt le kell szürőzni a chello védelmében.de te ne barkácsold meg mert a bolti néhány 100ft-os osztok szarok,eltolhatod a saját internetedet is és másokét is ha nincs megfelelően szürözve a tv vételi helyek.
-
PWR
aktív tag
nekem is szar de nem elosztas miatt hanem földhurok van. en nagyon egyszerü megoldast talaltam a problemara: nem nezek TV-t! :))
szal az a gond, hogy az antenna földje es a szgep földje ''nem ugyanaz'' nalam. Erre van vmilyen megoldas, egy egyszerü kapcsolas vagy vmi ilyesmi, de en azt nem tudom hogy kell megcsinalni. Van itt egy topik valahol, ahol brummos hang miatt panaszkodnak, ott le van irva.
Nem 100% hogy nalad is ez a gaz de hatha megis. -
And
veterán
Szia! A tunerkártya helyére próbáltál már átmenetileg sima TV-t tenni, vagy a lakásban van máshol is TV? Ha igen, akkor ezeken milyen minőségű képet kapsz? Egy sima, korrekt jelszétosztás ugyanis nem okoz akkora veszteséget, hogy csak attól ''nézhetetlenségig szar'' legyen a kép. Bármilyen erősítő használata meggondolandó, mert ugyan nem lehet egy nagy összeg, de nem feltétlenül segítene a te problémádon.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest