Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
valaki tudna segíteni: a Carlos respect-jét ,hogyan lehet növelni?
köszönöm -
Cucuka12
tag
ÁÁÁ ez a gamma csak egy orsz utánzat akar lenni...
-
Manitou
veterán
Up

-
Manitou
veterán
Up
-
Manitou
veterán
Kipróbáltam, de nállam valmi gebasz van grafikai ügyben. Mentem egy éjszakai-szürkületes versenyt, ott jó volt a grafika. Aztán egy nappali futamnál meg majdnem leestem a székről, hogy ez meg mi a f@xom? Olyan mintha egy áttetsző tejfehér szűrőn át nézném a monitort. Hót fakó az egész szinek szinte alig. Tuti valami nem okés. Másnak nem volt ilyen?
-
Manitou
veterán
Hamarosan én is kipróbálom ezt a game-t.

-
bogarfx
aktív tag
Nagyon ures a totyik

-
bogarfx
aktív tag
Szerintem sokkal jobb a juiced mint a Nfs undergrand banda.Mondjuk nekem is volt anno full prototypos viper(mert nyertem valkitol)

-
jagada
addikt
-
muxi-muxi
senior tag
Ez az a játék, amire nem érte meg várni. NFSU 1 szintű grafika, valami arcpirító engine (1024*768=28 FPS, a konfigomat lásd az adataimnál), valami botrányos városkép,stb... De azért bele lehet szeretni a részletekbe (pl: az eső az úttesten, a nitro lángja, az kocsid a garázsban állva, és a szabad festés). Üdítő a néhány nem csontig unt kocsi (Punto HGT, CRX, Clio II.), és a nappali versenyek is. Ez egy ambivalens játék. Remélem a Race Driver 3 vagy a GT Legends jobb lesz, az NFS: MW-ben úgyis a mexokott kocsikat kapjuk majd...
-
jagada
addikt
kanyarodásnál alapszabály, hogy a legkönnyebben az összkerékmeghajtásúak irányíthatók, az fronthajtásúak is eléggé jól irányíthatók (kicsit hajlamosak rá, hogy az elejüket eltolják), bár komolyabb kocsik csak hátsókerekesek vannak.
Hátsókeréknél aranyszabály:
kanyarba lassan be gyorsan ki, mint az életben......kb a kanyar felénél már lehet tolni neki, hogy kihúzza magát ....
nekem már kezd uncsi lenni, van egy csomó prototype kocsim, fülra felfejlesztett csapattársak, az ellenfeleknek meg esélye sincs, ott alázom le őket ahol akarom, nyertem már egy rakat corvettet is.......
[Szerkesztve] -
cor
őstag
nyerek

ha már tucc venni fullos vipert onnantol már gyerekjáték a pénzszerzés
ugye alap 5ös szint 4xx loval, a csucs 1P(1043lo), na ebböl veszel párat, protonitroval s besorolsz minden szintre legalább egyett, aztán rendezel a legdrágább pályán sprintet 5-2 szinten s tuti befuto vagy
azért nem irom az 1es szintet mert oda figyelni is kell
jah kanyart kb 1/2félfordulaton kell venni, ill pici gázfröcsökkel irányban tartani -
jagada
addikt
csak azokon a versenyeken tucc részt venni amelyik zöld, a sárgához nincsenek meg a feltételeid: pl megfelelő osztályú kocsi vagy prototypenál min. 4 db proto cuccnak kell lennie a kocsiban, meg csapatversenynél csapat kő.
sok pézt úgy szoktam nyerni, hogy nem veszek részt versenyen, csak megnézem és fogadok arra az összes pézemmel aki: a legügyesebb és a legerősebb gépe van, így nyertem már pár gurigát

, úgyhogy anyagi gondjaim nincsenek.
nyert meccsek után mindíg kimásolom a savét, hogy baj esetén visszatőccsem
, én nem bízok a véletlenbe -
Lui76
őstag
Két napja rövid időn bellül elvesztettem 500.000-et !
Ti ha vesztésre álltok mit tesztek?
(tényleg sz.. néha olyan apróságon elrontható)
Én bevallom gyakran nyomtam ALT+F4 -et ...
De mintha eddig nem veszett volna el a pénz!
Azért talpra állok de nagyon elromlott jó kedvem.
Vkivel 200.000-ben fogadtam pl...
Azok az amerikai csodák(Charger stb.) nekem nagyon nehez bírnak
kanyarban maradni.
Volt varseny ahová nem tudok bemenni - talán full
prototyp alkatrészekből kéne állnia ? -
jagada
addikt
imádom a pink slips-et!
de sose fogom megszokni, hogy egy egyszerű megcsúszás is mindíg menetiránnyal szembe fejeződik be!! főleg hátsókerekes autóknál nagyon könnyű produkálni!!

-
Kropacsek
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mik a kormányának beállítási Logitech-nél???
Nem tudok menni, nincs, nem látja a agáz és gékpedálokat...
A beállítási sort szeretném...
Köszönöm!
-
uzsz
senior tag
hát gyerekek, annó én nyitottam a topicot és akkor tetszett is amit láttam de a végleges verzsön valami ultra gagyi. Csak sztem néz ki jobban a demo (a régi), v tényleg csúnyább lett a gamma. A játszhatóság még ok lenne, meg hát árkád a dolog a seebességélmény is jó, de sztem csúnya, főleg így 2005 végefelé.
Kár érte. -
Kropacsek
tag
Lehet, hogy kicsit elésiették a játékot, mert nem lett volna nagy ügy megcsinálni úgy, hogy a kormánnyal is működjön+gáz és fékpedál...
gagyizták.. -
Lui76
őstag
Én egy logitech gamepad-al nyomom de csak a korong részén
(és nem a joy-on)
mert ebben e szemétben nincs ''holt ''rész beállítási
lehetőség...azt viszont elég rendesen kell nyomni.
Talán csak a színek furák egy kicsit nálam de nem rossz annyira
a játék(5 napja nyomom)
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
aszménemmontad? akkor cask az a gond, hogy 1 tengelyt ismer fel a juiced, nem 2t mint az nfsu...

-
-
illusiON
őstag
nem gond, csak minek, mikor ugyis látják?
de mind1... de szerintem a controlnál kéne átállitani az irányitást kormányra, akkor müködne vele... -
Kropacsek
tag
NEM MEGY NEKEM KORMÁNNYAL!!!
Nekem van egy Logitech Driving Force USB Force Feedback kormányom,
megy az NFSU 2-val, az XPAND Rallyval, a Ford Racing 3-al, a Colin McRae Rallyval, DE EZZEL NEM!
Miért? -
jagada
addikt
kocsikat, pályákat hogy lehet kilock-olni???
nyomtam arcade modban
single race-ban nyertem egy csomó versenyt, de nem vettem észre carrier-ben, hogy több kocsi vagy pálya lenne!!
melyiket eröltessem inkább single vagy arcadeaz unlockhoz?????
a csapatomba se akar jönni senki, bár egyszer egy csaj jelentkezett, de véletlenül elnyomtam a csába... -
P.Dude
őstag
nekem a test drive módnál kilép.A többinél megy szépen.
-
jagada
addikt
van valami trükk, hogy arcade-on hogyan lehet sok pontot csinálni annál amikor figurázni kell (showoff vagy mi)???
-
P.Dude
őstag
Ahoz képest hogy alig van benne látvány elég sok vasat követel!
-
cor
őstag
mennyi a max lo? eddig 1043(ami a dynon csak 1007
) ,de akokr miért irták h az 1-es szintü verdák 800-1200 lo között? -
MCGaiwer
addikt
van egyáltalán vége a játéknek? nekem már van 4 millám, már mindekinek elnyertem a kocsiát, de csak a hülye küldiket nyomják... hol a vége?
-
jagada
addikt
nekem nagyon bejön a gamma, főleg a zene

kár hogy elég 1 rossz kanyarfogás ahhoz hogy utolsó legyen az ember 1 futamon -
Dying Fetus
tag
sztem nagyon elkéstek ezzel a gaméval mert sztem az nfsu2 sokkal jobb!!
taán még régen az eggyel fölvette volna a versenyt -
V_Zoli
aktív tag
Hy!
Nem olyan rossz a game csak kicsit hiányolom az élsimítást stb-t...
-
cor
őstag
hiall
még csak arcadeban nyomulok( h a sima futásokhoz kilockoljam a kocsikat
dee eddig teccik,van benne némi törés,söt a nitro sajna tul hamar elszökik
a többiek versenyzése se olyan rossz mint ahogy vártam,néha odacsapják a falnak magukat,dehát ki nem?
-
illusiON
őstag
nah hy,
elfelejtettem a tpicot
na a game: nekem bejön, bár érdekes, hogy elsőkerekes gép is hogy kidobja a farát... van egy crx-em, és mindenből meg van a level 2, van amiből level 3, és ha jól emléxem fékből vagy felfüggesztésből (márnemtom) megvan a prototype is
meddig tart a game? amig végig nem vittem minden kocsival?
vagy mi a lényege az egésznek? ha full a respect akkor van vége? 
-
Nektek megy normálisan a game??? akármit állítok driverben, vagy a gaméban folyton leesek az FPS 10-15-re

Patchet nem találtam hozzá, vagy lennie kellene??
-
törölt tag
válasz
üzenetére
kis 40mb wmv-s off a jelenleg kapható egyik legjobb szim-mel(demo)

Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- One mobilszolgáltatások
- ASUS notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kár érte.

, nem az élethű realizmusáról ''híres'' a game,... amennyire vártam>>akkorát csalódtam!