Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coffebreak

friss újonc

Sziasztok!

Szerintetek az alábbi infó alapján egy medior .NET backend fejlesztőnek mi lehet a reális bérigény?
    Vidéki vagyok, első munkahelyem egy vidéki cég volt, szakmailag nem volt túl erős, régebbi technológiákkal dolgoztunk, nem volt igazán expert a csapatban. Sok szabad időm volt, így mellette fejlesztettem magam, olvastam, ment az Udemy/Pluralsight stb. Itt 3 évet elpazaroltam.
    Sikerült váltanom egy BP multihoz, full remote, először medior szintre interjúztam ami nem sikerült túl jól, de egy junior pozíciót felajánlottak, amibe belementem.
    Júniusban leszek 1 éve a cégnél, külföldi projektre vagyok delegálva, feedbackek pozitívak.
    Sikerült medior szintre lépnem, a bértárgyalás most jön.
    Idén nem volt még emelésem, jelenleg Havi: Br.600k + 34k cafeteria + orvosi biztosítás
    Nekem az elvárásom valahol 800k környéke lenne. Ez 33%-os emelést jelentene, amit az eddigi bőkezűségből ítélve nem tartok valószínűnek.
    Más bajom nincs a céggel, de látva a piacot, az inflációt, még ez is sem éri el a minimumot. A jelenlegi fizum kb egy GLS futáréval vetekszik, ez miatt jelenleg nulla a motivációm, így a váltás is opció.

Új hozzászólás Aktív témák