Új hozzászólás Aktív témák
-
coffebreak
friss újonc
Sziasztok!
Szerintetek az alábbi infó alapján egy medior .NET backend fejlesztőnek mi lehet a reális bérigény?
Vidéki vagyok, első munkahelyem egy vidéki cég volt, szakmailag nem volt túl erős, régebbi technológiákkal dolgoztunk, nem volt igazán expert a csapatban. Sok szabad időm volt, így mellette fejlesztettem magam, olvastam, ment az Udemy/Pluralsight stb. Itt 3 évet elpazaroltam.
Sikerült váltanom egy BP multihoz, full remote, először medior szintre interjúztam ami nem sikerült túl jól, de egy junior pozíciót felajánlottak, amibe belementem.
Júniusban leszek 1 éve a cégnél, külföldi projektre vagyok delegálva, feedbackek pozitívak.
Sikerült medior szintre lépnem, a bértárgyalás most jön.
Idén nem volt még emelésem, jelenleg Havi: Br.600k + 34k cafeteria + orvosi biztosítás
Nekem az elvárásom valahol 800k környéke lenne. Ez 33%-os emelést jelentene, amit az eddigi bőkezűségből ítélve nem tartok valószínűnek.
Más bajom nincs a céggel, de látva a piacot, az inflációt, még ez is sem éri el a minimumot. A jelenlegi fizum kb egy GLS futáréval vetekszik, ez miatt jelenleg nulla a motivációm, így a váltás is opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest