Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    őstag

    válasz Marky18 #35129 üzenetére

    erdekes modon en feltudok kelni koran, ha a japokkal kell beszelni ne adj isten estig maradok, ha az amcsikkal. a 3idozona meg keves is. itt a fonokod a hunyo, vagy a pm, hogy nemtudja berangatni azt az embert aki neked kell..
    ezt felejtsuk mar el, hogy az irodaban lehet csak produktiven haladni 2023ban :U

    covid utan berendeltek mindenkit az irodaba en amikor bejartam siman nyomtam a quit quittinget azon napokon mikor irodaba voltam. 9re beestem, beallitottam a telon 17re es biza kiesett a cerka a kezembol, es huztam haza, ebedet skippeltem a tobbiekkel ha kerdeztek valaszoltak, 1x veletlenul windows update kozben kikapcsoltam a lapost, it helpdesk 2 napig hegesztette a gepet, hogy jo legyen. volt egy projekt mtg, ahol meg RTO elott mondtam, hogy Z iranyba kellene menni, erre tobbiek megszavaztak hogy A iranyba mentek elso heten a f2f mtg-en. kb 2 honap utan realizaltak, hogy ez biza kapufa ;] szted erdekelt?de mindenesetre jol ereztuk magunkat a f2f mtg-ek alkalmaval

    covid alatt 2evig kb minden irodai dolgozo otthonrol nyomta, sok ceg ezido alatt rekord nyereseget ert el , es akkor kitalaljak 2ev utan h menjel vissza. minek? hatalmas ido elbaszas a kornyezetvedelemrol meg nem is beszelve, nagyvarosokba atlag mindenki ingazik naponta orakat olyan dolgokert ami tok felesleges.

    de persze ha a fszod kivan a felesegeddel meg unod a porontyod sirasat akkor megertem ho menekulsz otthonrol de kinetalald mar hogy ez nekem is jo (hogy lathatom f2f a cukipofid)

    [ Szerkesztve ]

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák