Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Fejv@dászLány
üzenetére
/OFF
Megnyugodtál?
Most miért kell ironizálni? Szerintem csak megkérdezte, amire kiváncsi volt. Nem szeretnélek megbántani, de nekem se az ugrott be rólad, hogy informatikus lennél (talán azért mert nem láttam még, hogy szakmai fórumokba írnál). Inkább közgazdásznak néztelek eddig.
/ON
Az orvosokról pedig nekem sincs globálisan túl jó véleményem...Persze ez erősen egyénfüggő, de általában azért nem hiszem, hogy olyan iszonyat rosszul élnének. Az egészségünkkel persze törődünk (azzal is, csak ha már baj van): fáj a vakbél már megy is a zseton a dokibácsi zsebébe ''csak meg ne csússzon az a szike, doktor úr!'' címszóval. Az meg, hogy milyen emberek és hogyan tanítanak egy csöpp figyelmet sem kap. Egyenes következménye ennek a látásmódnak a tanárok helyzete és az oktatás minőségének béka segge alá való csúszása. Érdemes megnézni milyen ''tudással'' jönnek ki manapság az emberkék a főiskolákról, egyetemekről. Nem csak egy-egy helyről, országszerte, állami iskolákból is. Na mindegy......ez már egy másik téma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest