Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Fejv@dászLány
üzenetére
/OFF
Megnyugodtál?
Most miért kell ironizálni? Szerintem csak megkérdezte, amire kiváncsi volt. Nem szeretnélek megbántani, de nekem se az ugrott be rólad, hogy informatikus lennél (talán azért mert nem láttam még, hogy szakmai fórumokba írnál). Inkább közgazdásznak néztelek eddig.
/ON
Az orvosokról pedig nekem sincs globálisan túl jó véleményem...Persze ez erősen egyénfüggő, de általában azért nem hiszem, hogy olyan iszonyat rosszul élnének. Az egészségünkkel persze törődünk (azzal is, csak ha már baj van): fáj a vakbél már megy is a zseton a dokibácsi zsebébe ''csak meg ne csússzon az a szike, doktor úr!'' címszóval. Az meg, hogy milyen emberek és hogyan tanítanak egy csöpp figyelmet sem kap. Egyenes következménye ennek a látásmódnak a tanárok helyzete és az oktatás minőségének béka segge alá való csúszása. Érdemes megnézni milyen ''tudással'' jönnek ki manapság az emberkék a főiskolákról, egyetemekről. Nem csak egy-egy helyről, országszerte, állami iskolákból is. Na mindegy......ez már egy másik téma lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest