- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Látom átjött a lényeg: "ha neked csak a macbookra áll fel". Nem, nem csak macbookra áll fel (sőt, én még klasszikus vagyok - a gyengébbik (original) nemre áll fel). Dolgozzon mindenki azon amin szeret, ezt nevezik PREFERENCIÁNAK.
Nem közlik az ilyet előre az esetek 90%-ban.
De akkor értelmezzük újra amit írtam mert megint a mac meg a book szavakra instant jött a beszólás úgy érzem:
"Volt már olyan veletek, hogy kezdtetek elengedni egy helyet ahova jelentkeztetek / ahol interjúztatok mert windowson kell dolgozni?"
Tehát azt írtam, hogy kezdem elengedni - nem tetszik és nem szívlelem, hogy windowson kellen olyat csinálom amit aztán:
- Linux vagy unix szerű operációs rendszeren fognak futtatni
- Olyan eszközökkel dolgoznék ami valamilyen terminál emulátorból hatékonyan és könnyen futtatható
- Illetve olyan egyéb alkalmazásokat használnék amit terminálon keresztül szeretnék használni (git, gitk)A legkevesebb időt azzal akarom eltölteni, hogy frissítéseket telepítek vagy valamit konfigurálok. Szóval nekem ez jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest