Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• guess.who

senior tag

válasz Satan-Claus #7 üzenetére

''a mai mail-ben az szerepelt, hogy ez az első saját készítésű játéka, és biztosan tetszeni fog''
    ''IE6 patch''
    Mindkettő jól ismert, ráadásul pont a Klez csinálja... Olvasgasd el a [L]http://www.viruslist.com/eng/viruslist.html?id=4292[/L] címet, ott szépen fel vannak sorolva a Klez trükkjei, a levéltémák, sőt a levéltörzsek is...

Tavaly ősszel egy ideig nekem is jött napi 4-5 levél a chello rendszerében arról, hogy ''nem tudta kézbesíteni az x.y.-nak írt emilemet, mert blablabla'' -ráadásul ez olyan emberről szólt, aki szintén chellos volt, de akinek a címét életemben nem hallottam még.
    (Egyébként mostanában már pl. a freemail-en is van vírusvédelem, többek között pont a Klezt szűri meg...)

Összefoglalva: amiket felsoroltál, azok alapján én még mindig fenntartom azt, hogy *nem* akarattal elkövetett támadássorozatról van szó -de ha ismerős címekről kapod, akkor nem lenne rossz ötlet, ha reagálnál nekik pár sort, mert elképzelhető, hogy nem is tudják, hogy vírusos a gépük...

• Polesz

addikt

válasz Satan-Claus #7 üzenetére

Én is rendszeresen kapok vírusos leveleket, de ezeket a freemail rendszere szűri. A legjobb az egészben, hogy szinte mindig ugyanarról a címről érkezik, de amikor saját magamtól kapok ilyet, akkor erősen csodálkozom :)) Főleg, mivel linuxot használok és a klez-t csak a hírekből ismerem :DD

Küldtem már levelet a feladónak, de pont a fake címek miatt szerintem ez nem teljesen ér célba :(

Jó tanács: ne használj bugos, vírusfertőzhető levelezőt.

Aktív témák