Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
FireKeeper #18 üzenetére
Köszi az infót. Bíztam benne, hogy az idén lesz, de így sokat nem remélek.
Az volt bennem, hogy kiadták a Remaster-t ilyen grafikára, az azt jelenti, hogy a sorozatot felhúzzák és mindhárom része ilyen lesz. Azaz pikk pakk itt a harmadik
Naív álom -
gejala
őstag
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Until Dawn filmnek semmi köze nem lesz a játékhoz, szerintem a Horizonnak sem. Csak kellett egy népszerű cím, amivel el lehet adni valami random sci-fit.
-
FireKeeper
nagyúr
nem lesz túl jó bezsúfolni a HZD sztoriját egy mozifilmbe, sorozat formátum sokkal jobb lett volna.
-
Micsurin
nagyúr
Helldivers... Stallone/The Rock / Bautista elismerően biccent majd vajon a trailerben? ... ne legyen igazam.
-
gabor7th
addikt
Helldivers egy olyan játék amiből valóban lehetne egy egész moziflm sorozatot csinálni. De nagyon el is lehet rontani.
-
tibaimp
nagyúr
A Horizon-ra kíváncsi vagyok! Csak a főszereplő gárdát jól válasszák meg, és Aloy-t ne egy fél mutáns transzvesztita néger játssza!
-
Kíváncsian várom, anno 2018-ban Diablo sorozatot is belengettek oszt mi lett belőle?
Semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest