Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Dragon3000 #42 üzenetére
Nem is mondtam ennek ellent, csak a jelenlegi helyzetet ismertettem egy példán.
Viszont van egy saját példám is, ami megerősíti a megállapításod: 2019 végén vettem egy garanciális B450 lapot, aminek új ára 28k volt. Ennek a lapnak az árdiagramja tavaly év végéig:
A legutolsó ár 54k volt a chart szerint. Mi indokolja egy 4 éve a piacon lévő alaplap esetén a majdnem dupla árat? Nem tudom, mi művelnek az alaplap gyártók és a kereskedők, de ez nagyon durva.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Dragon3000 #35 üzenetére
Jelenleg kint $170 az ára (Newegg, Amazon), ami 375-ös dollárral számolva + Áfa = 80k. Tehát ha itthon 75k-ért megkapod, akkor ott vagy, ahol a kintiek. És igen, ennyiért itthon az ember már high-end lapot várna el, nem középkategóriást. Vagy ennyire el vagyunk tévedve és ennyire szar a forintunk is.
-
Yutani
nagyúr
Vajon miért volt muszáj PCIe 3.0 sávokat tervezni az A620-ba? Szándékos butítás, vagy csak ez fér a budgetbe, mert a 4.0 verzió már komolyabb elektronikai feltételeket követel meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az A620 amolyan minimalisztikus fejlesztés, így a legolcsóbb termékek építhetnek majd rá.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest