- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
A héten megyek forgalmi vizsgára. Pár segítő tippet tudtok mondani, mi az amire érdemese figyelni úgy igazán?
Mit érdemes átismételni előtte, hogy biztos legyek a tudásomban?
A vb.-nek nyújtott ajándékról kinek mi a véleménye, mennyire szükséges BP-n?
-
bundli
tag
Sziasztok!
Ma voltam túl a második gyakorlati alkalmon, (4. óra) de kicsit elfogyott a lelkesedésem a mai óra után. Elég sokszor lefulladtam és szerintem elég sok hibát is vétettem. A fő bajnak azt éreztem, hogy amikor az oktató beszél és figyelmeztet erre-arra (ami teljesen jogos) akkor nehezen tudok koncentrálni a többi dologra komplexebb helyzetekben. Itt arra gondolok, hogyha be kell kanyarodni egy egyenrangú kereszteződésben figyelni kell a váltásra, táblákra, jönnek-e jobbról, jó íven kanyarodjak, sebesség ne legyen túl gyors stb. és e mellé még az oktató is beszél az előzőeken felül, azokat is fel kell fogni, végrehajtani stb.
Főként azért probléma, mert az oktató azt hiszi, hogy nem ismerem a KRESZ-t, pedig nem erről van szó, csak nincs időm minden táblát és apró jelet észrevenni és átgondolni egyszerre...Ez csak az elején ennyire bonyolult, vagy valamin változatnom kéne?
-
bundli
tag
Sziasztok!
A jövőévi KRESZ viszgaidőpontokról hol lehet tájékozódni?
Eddig csak a január elejei időpontokat látom (8-10 közöttiek), azutáni időpontok még nem lettek bejelentve. Esetleg aki már tapasztalt a korábbi évek alapján, meg tudná mondani, hogy milyen sűrűn szoktak lenni vizsgaidőpontok? A január elejei lehet kicsit korai lenne, mert csak most kezdem el tanulni az e-learninget, de 1 hónap talán elég lesz rá...nem tudom. Biztosra szeretnék menni.
-
-
bundli
tag
Ekkor értelemszerűen nem is kell kifizetnem se az elsősegély E-learning részét, illetve egyéb vizsgadíjat sem. Igaz?
A vöröskereszt a tanfolyamon ad valami anyagot amit még később át lehet olvasni, vagy csak az a 8 óra, amiből meg kell tanulnia az embernek mindent. Apropó, a vizsgát mennyi időre rá kell elvégezni a tanfolyamtól? Jól tudom, hogy nincs megszabva időtartam?
-
bundli
tag
Sziasztok!
Sok ideje bújom a netet, de azt semelyik iskola honlapján sem tüntetik fel, hogy mennyire "szeretik" azt, ha az ember a Vöröskeresztnél csinálja meg az elsősegély tanfolyamat és vizsgát is.
A legtöbb iskolánál az elméleti díjba automatikusan belerakják ezt, de mi van akkor ha már nekem az megvan? Vagy a KRESZ e-learning mellett csinálnám iskolán kívül? Lehetséges ez egyáltalán?
Ugyanez lenne a kérdésem az orvosi alkalmasságira is. Sok iskolánál azt is meg lehet csinálni, de jobb szeretném a házi orvosomnál elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest