- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Amúgy megint csak azt kell mondanom, teljes logikátlanság jellemzi ezt az egész jogsi dolgot, ahogy ezt itthon lekezelték...
Én valszeg az utolsók egyikeként tettem sikeres forgalmi vizsgát március 10.-én, mert utána pár napra beszüntették azokat is. Utána hívtam is a vöröskeresztet ugye eu vizsgaidőpontért, de már nem adtak, és közölték hogy átmenetileg szünetel.
Azóta várok és várok, már kocsit is vettem amit csak simogathatok kb. Erre mikor bejelentik, hogy júni2-től újraiundulnak utolsók között az elsősegély vizsgák is, erre bejelnti a kormány hogy mai hatállyal nem kell a jogsi kiállításához az eu...... na kérdem én akkor ez előző 2 hónapban ezt mi a pitsáért nem lehetett meglépni? Miért most, amikor kb már tök mind1?
Aki hasonló helyzetben van: most kb lehetetlen normális időintervallumon belül időpontot foglalni kormányablakba ahogy nézem sok helyen főleg budapesten 3-4 hetes a várakozási idő, de volt ahol júliusban lesz szabad időpont. Ma rengeteget nézegettem ügyfélkapun, néztem "vidékieket" is (pl gödöllő és környéke) hasonló a helyzet.
Titkos tipp lehet a belváros, nekem az andrássy útiban sikerült foglalnom 06.05-re és arra a hétre még volt szabad időpont úgyhogy hajrá akinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest