Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muszakishop
csendes tag
válasz
andrisbandi #938 üzenetére
Ezen már túl vagyok. Be van kapcsolva, nem kerül a spam mappába a levél egyszerűen nem jön meg.
-
Muszakishop
csendes tag
Újabban ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben csak ha belépek a jófogásra. Más is tapasztalt már ilyet ?
-
Muszakishop
csendes tag
Hozzátenném, nem csak az oda-vissza szállítási díjat bukja az ember egy "szórakozni vágyó" idióta miatt, de a csomag a célautomatában vár 4-5 napot, ezután a Foxpost a "postatörvény" miatt 5 munkanapot raktárban tárolja (ez inkább 7-8 naptári nap) majd ezután küldi vissza a freladó automatába. Tehát kb. 2-3 hét mire visszakapod a csomagod.
-
Muszakishop
csendes tag
Ime egy Jófogásos Foxpost-rendelés története nyomkövetésben elmesélve, ha nem veszi át a vevő mert "meggondolta magát" :
15 nap telt el, már kb. 6-an megvették volna és meg mindig nem kaptam vissza a csomagot.
A Foxpost automata 20 km-re van tőlem, tehár a feladás és a visszaküldés is 40-40 km autózás.Mindenzt azért mert vannak unatkozó hülyegyerekek a Jófogáson akik ezzel élik ki magukat.
-
Muszakishop
csendes tag
Pár napja valaki megrendelt egy régóta hirdetett kávégépemet foxpost-tal. Én becsomagoltam, betettem a kocsiba, elvittem a 20 km-re lévő automatához és feladtam. Amikor hazaértem ott várt egy email, hogy "bocsi, tévedésből rendeltem meg". Irtam neki, hogy sorry, már feladtam, azóta semmi válasz, közben már megérkezett a célautomatába a kávéfőző.
Szerintetek mit csináljak ? Ha nem veszi át, nyilván visszaküldik, az plusz költség, meg újra el kell menni érte az automatához, tehát mondhatjuk, hogy effektive kárt okozott nekem az illető.
-
Muszakishop
csendes tag
Igen, valószínű, bár azon lehet vitatkozni, mi a biztonságosabb, ha valaki előre utal egy olyan bankszámlára ahol a tulajdonosát a bank teljes körüen azonosította, vagy vásárol utánvéttel amikor az eladó lehet, hogy egy féltéglát küldött mobil helyett, de ezzel már csak akkor szembesül, amikor kifizette.
-
Muszakishop
csendes tag
Nem is ez a bajom, hanem ezután 12000 Ft alatt nem lehet használni a Jófogás GLS-es Háztól-Házig szolgáltatását. Ennek az volt az előnye, hogy ha a vevő nem vette át a csomagot, akkor a GLS visszahozta és ezért nem kellett fizetni. A Postánál a minimális utánvét kb. 1800 Ft plusz ha nem veszi át a vevő, visszafelé is vagy 1500 Ft-ot kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest